Päältäajettava ruohonleikkuri Stigalta

3 kpl tuotetta
1726559(1).jpg

Pidämme pihanurmestamme hyvää huolta ja ruohonleikkuu on lähellä taidetta tänä päivänä. Leikkaa suuret nurmialueet nopeasti ja vaivattomasti. Stiga päältäajettavat ruohonleikkurit yhdistävät käytännöllisyyden ja nopeuden ja sinulle jää aikaa muihin askaresiin ruohonleikkuun ohella. Leikkaa nurmikon reunat ja muut hanakalakulkuiset paikat hauskalla, yksinkertaisella ja melkeimpä riippuvuutta aiheuttavalla tavalla.

Trademax tarjoaa hyvän valikoiman Stiga päältäajettavia ruohonleikkureita, joilla hoidat nurmikkosi optimaalisella tavalla!

Hyvän leikkausjäljen takaava päältäajettava ruohonleikkuri

Suuret nurmialueet eivät enää vaadi enää talkootyötä. Hanki itsellesi kaunis pihanurmi nopeasti ja vaivattomasi käyttämällä hyvän leikkaustuloksen takaavaa ruohonleikkuria. Nojaudu taaksepäin ruohonleikkurin ratissa ja voit olla varma jättäväsi jälkeesi kauniisti leikatun nurmikon.

Trademax tarjoaa parhaat päältäajettavat ruohonleikkurit Stigan valikoimasta. Ruohonleikkurimme soveltuvat käytettäviksi kaikenlaisissa puutarhoissa ja pihoissa. Stigan tuotteiden avulla pidät pihanurmesi parhaassa mahdollisessa kunnossa pihan koosta ja muodosta huolimatta. Löydä itsellesi sopivin malli.

Olemme koonneet myös tarjonnan erilaisia oheistuotteita, joilla hoidat pihaasi ja puutarhaasi helpoiten. Valitse kärryjen, lannoitteiden ja muiden tuotteiden valikoimasta tarvitsemasi.

Autamme mielellämme oikeanlaisen päältäajettavan ruohonleikkurin löytämisessä itsellesi. Lue lisää tuotteista tai soita meille saadaksesi haluamaasi lisätietoa! Tervteuloa!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä