Hyttysverkot

116 edullista tuotetta
Lajittelu

Käytännölliset hyttysverkot edullisesti

Kesäksi ikkunaan ja oveen on hyvä hankkia hyttyssuoja tai hyttysverkko. Meiltä löydät paljon edullisia hyttysverkkovaihtoehtoja kodin eri tiloihin.

Mitä tulee ottaa huomioon ennen hyttysverkon ostamista?

Mihin paikkaan hyttysverkkoa sitten harkitsetkin laittaa, on hyvä aloittaa mittaamalla. Valikoimassamme on hyttysverkkoja niin ikkunoihin kuin oviinkin, lisäksi myymme verkkoa metritavarana, jolloin voit itse leikata siitä juuri oikean kokoisen palan. Mieti myös, millaisen hyttysverkon haluat. Valikoimassamme on hyttysverhoja sekä rullaverhon tavoin toimivia hyttysverkkoja.

Millainen hyttysverkko sopii parhaiten oveen?

Jos olet harkinnut hyttysverkon hankkimista oveen, josta kuljetaan jatkuvasti ulos ja sisään, saattaa hyttysverho olla toimivin ratkaisu. Valikoimamme hyttysverhot pitävät samettinauhoillaan kaikenlaiset hyönteiset kodin ulkopuolella. Lisäksi tällaiset verhot on helppo ottaa alas puhdistamista varten.

Millainen hyttysverkko sopii makuuhuoneeseen?

Makuuhuoneen ratkaisuna moni päättää hankkia hyttysverkon ikkunan tai oven sijaan sänkyyn. Tällaiset sängyn yläpuolelle sijoitettavat verkot sopivat niin sisälle kuin uloskin. Niillä voi myös suojata esimerkiksi ulkona vaunuissa nukkuvan lapsen.

Voiko hyttysverkkoa käyttää asuntovaunussa?

Kyllä, löydät meiltä hyttysverkot, jotka toimivat niin kotona, mökillä kuin asuntovaunussakin. Tutustu valikoimaan, löydä suosikkisi ja tilaa se netistä helposti ja nopeasti. Tule ostoksille osoitteeseen Trademax.fi!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Väri
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä