categoryTopBlock

Suuret kukkaruukut

90kpl tuotetta
Istutusastiat
Kampanja

Voinko ostaa Trademaxilta suuren kukkaruukun ulkokäyttöön?

Meiltä löydät suuria ulkokäyttöön tarkoitettuja kukkaruukkuja eri materiaaleissa. Ruukut ovat täydellisiä sinulle, jos haluat reunustaa terassisi tai parvekkeesi suurilla kasveilla. Meiltä löytyy suuria ruukkuja myös setteinä, joten voit yhdistellä erilaisia suuria kasveja yhteensopiviin ruukkuihin. Parvekkeen koristelu suurilla ruukuilla luo kodikkaan tunnelman ja pääset nauttimaan omasta paratiisistasi. Yhdistele mukaan myös ripustettavia ruukkukasveja ja luot itsellesi kauniin tilan, josta et halua palata sisälle.

Kuinka koristelen sisätilat suurilla ruukuilla?

Jos haluat luoda sisätiloihin tyylikkään keitaan viherkasveilla, voit hyödyntää yhteensopivia ruukkuja kasvien ryhmittelyssä. Saviset ja keraamiset ruukut voi asettaa kauniisti esille suoraan lattialle. Halutessasi voit luoda erilaisia efektejä yhdistelemällä suurikukkaisia kasveja esimerkiksi bambun kanssa. Rottinki antaa tyylikkään ilmeen ja se yhdistyy kauniisti esimerkiksi sitrus- tai oliivipuuhun.

Millainen suuri ruukku on paras ulkokäyttöön?

Ulkoruukkujen, jotka eivät ole suojattuja, tulisi kestää vettä ja jopa yllättävää pakkasta. Materiaalit kuten keinorottinki, kivi ja muovi ovat täydellisiä valintoja. Mikäli valitset ulkokäyttöön keraamisen ruukun, tulisi ruukun materiaalin olla poltettu valmistuksessa hieman normaalia kovemmaksi. Näin ruukku ei ime vettä ja kestää paremmin yllättäviä pakkasöitä. Meiltä Trademaxilta voit lukea ruukkujen ominaisuuksista ja valita juuri sinulle sopivan ruukun. Mikäli tarvitset apua ruukun valinnassa, voit aina pyytää apua asiakaspalvelustamme.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja