Kukkapenkin reunanauha

35 kpl tuotetta
1134815(11).jpg
Hyvin hoidetussa puutarhassa tarvitaan toisinaan reunasuojausta, jotta ruoho ei pääse leviämään kukkapenkkeihin. Reunus voi myös auttaa pitämään mullan paikoillaan kukkapenkissä. Joskus rajaus on vain silmänruokaa ja tekee puutarhasta kauniimman ja siistimmän. Valitse laajasta, edullisten rajausnauhojen valikoimasta juuri sinulle sopiva nurmikon rajausnauha.

Luo puutarhaan järjestystä nurmikonrajauksella

Minkä rajanauhan valitsisin?

Tarvitsemastasi toiminnosta ja haluamastasi ulkoasusta riippuen voit käyttää korkeampaa tai matalampaa nurmikonreunusnauhaa. Voit myös yhdistellä erilaisia reunuksia oman makusi puutarhasi tarpeiden mukaan. Ehkä tarvitset suojaa tietyillä puutarhan alueilla, tai ehkä olisi vain mukavaa saada kaunis reunus toisille alueille.

Missä voin käyttää reunuksia?

Kukkapenkkien ja puutarhapolkujen ympärillä on ilmeistä käyttää reunuksia ja reunusteita, mutta koristeellisia reunuksia voi olla myös muissa paikoissa. Ehkä haluat antaa ruohojen ja luonnonkukkien kasvaa yhdessä puutarhan osassa. Tällöin on hyvä merkitä alue siistillä rajauksella, jotta kyseistä kohtaa ei vahingossa leikata. Voit myös rajata esimerkiksi puita ja pensaita.

Pitäisikö minun kaivaa maata reunusta asennettaessa?

Mahdollisesti sinun on kaivettava jonkin verran, jotta saat rajanauhan ja reunusnauhan laitettua maahan niin, että ne pysyvät tukevasti paikallaan. Muunlaisten reunusten kanssa riittää, että lyöt niiden tukitapit kukkapenkin reunaan tai siihen kohtaan, johon haluat reunuksen laittaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä