Kasvihuoneet

307 kpl tuotetta
Kampanja
1138046(1).jpg

Toteuta unelmasi omasta kasvihuoneestasi! Kasvihuoneessa voit kasvattaa tomaatteja siistissä rivissä, viiniköynnöksiä kiemurtelemassa kohti taivasta ja eksoottisia kasveja, jotka vievät ajatukset välimerellisiin maihin. Hanki kasvihuoneesi läheisyyteen muutama mukava tuoli, joille voit istahtaa nautiskelemaan kasvihuoneesi antimista. 

Kasvihuonetta voi käyttää muuhunkin, kuin kasvien viljelemiseen. Ehkäpä haluasitkin tontillesi pienen huvimajan, jossa voit istuskella kirkasta taivasta ihaillen. Kasvihuoneen lasikaton ansiosta voit nauttia kirkkaasta tähtitaivaasta vuoden ympäri säästä huolimatta. Ainut mitä tarvitset, on mukava tuoli, jonka selkänojaa vasten nojata. 

Vitavia 

Vitavia on merkki, jonka takana on yli 30 vuoden kokemus kasvihuoneiden myymisestä. Vitavia tarjoaa laajan valikoiman isoja kasvihuoneita intohimoisille multasormille tai pienempiä kasvihuoneita, esimerkiksi parevekkeelle tai pienemmälle pihalle sijoitettavaksi. 

Kuinka valitsen kasvihuoneen?

Osittain sinun pitää miettiä kuinka ison kasvatuspinta-alan tarvitset ja lisäksi, jos haluat myös pystyä oleskelemaan kasvihuoneessa kasvattamisen lisäksi. Perinteinen kasvihuone karkaistusta lasista sopii mainiosti istuskeluun ja lämmön sekä kasvillisuuden nauttimiseen. Tosin ne eivät ole yleensä tarpeeksi suuria isompaan kasvattamiseen. Tunnelikasvihuone voi sen sijaan monesta eri koosta ja sopii siksi paremmin kasvattamiseen.

Mihin asetan kasvihuoneeni puutarhassa?

Yleisesti kasvihuone kannattaa asettaa mahdollisimman aurinkoiseen paikkaan, niin että voit todella hyödyntää lämmön ja maksimoimaan kasvattamisen. Aseta kasvihuone tasaiselle maalle niin että aurinko osuu kaikkiin kasveihin.

Haluan kasvihuoneen mutta puutarhani on pieni, mitä teen?

Siinä tapauksessa sinun kannattaa valita seinää vasten asennettava kasvihuone tai renkailla varustettu kasvivitriini, joita on helppo asettaa sopivalle paikalle. Renkailla varustettu kasvivitriini on helposti siirrettävä ja siksi sitä voi joustavasti asettaa minne haluaa pienemmässäkin puutarhassa.

Voiko kasvihuoneen asettaa parvekkeelle?

Voit esimerkiksi ostaa pienenkasvihuoneen, joka asennetaan kiinni parvekkeen kaiteeseen. Voit myös valita kasvivitriinin, jota voit vapaasti siirtää parvekkeella.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja