Pienet kasvihuoneet

5 kpl tuotetta
662368(1).jpg
Suositut suodatukset
Trademaxilta löydät kauniit, käytännölliset ja tyylikkäät kasvihuoneet! Laita omaan kasvihuoneeseesi pari mukavaa tuolia, jotka tarjoavat istumapaikan ja mahdollisuuden pysähtyä nauttimaan elämän kauneudesta. Kasvihuone, pieni tai suuri, on meistä monien unelmien täyttymys, ja se tuottaa suurta iloa monella tapaa. Se ei ole vain tila, johon kasvillisuus ja ihanat tuoksut yhdistyvät, vaan se on myös pieni talo, joka palkitsee puutarhurin hedelmillä ja vihanneksilla.

Mitä laitan pieneen kasvihuoneeseen?

Kasvihuoneessa voit kasvattaa tomaatteja siististi riveissä, kohti taivasta kurottavia köynnöksiä sekä eksoottisia kasveja, jotka tuovat mieleen Välimeren. Kasvihuonetta voi käyttää muuhunkin kuin vain kasvattamiseen. Ehkä haluat tontillesi pienen huvimajan, josta on selkeä näkymä taivaalle. Kasvihuoneen lasikaton ansiosta voit nauttia tähtitaivaasta ympäri vuoden säästä riippumatta. Sinun tarvitsee vain hankkia kasvihuoneeseen sinulle parhaiten sopiva istuin, olipa se sitten aurinkotuoli tai tyylikäs rottinkisohva.

Milloin voin aloittaa kasvihuoneviljelyn?

Kun olet täyttänyt kasvihuoneen mullalla, voit alkaa kylvää kasveja keväällä. Muista, että kylvöstä kestää noin viidestä kahdeksaan viikkoa, ennen kuin kasvit voidaan istuttaa esikasvatusruukuista penkkiin. On myös tärkeää, että pakkaselle herkkiä kasveja ei istuteta ulos ennen kuin yöpakkasriski on ohi.

Minne kasvihuone pitäisi sijoittaa?

Kasvihuoneen oikea paikka on erittäin tärkeää. Kasvien ja kasvien on saatava riittävästi valoa, mutta ei liikaa paahdetta. Kasvihuoneen sijoittaminen siten, että se saa osansa varjosta, on tärkeää. Aamuaurinko on parempi kuin iltapäiväaurinko.

Vapaasti seisova vai seinäkasvihuone?

Seinään kiinnitettävä kasvihuone on ihanteellinen vaihtoehto niille, joilla on vähemmän tilaa käytettävissä, kuten niille, joilla on pienempi terassi tai parveke. Kasvihuoneen lämpötila pysyy miellyttävänä talon seinän lämpöä hyödyntäen. Niille, joilla on suuri puutarha, vapaasti seisova kasvihuone on varmasti hyvä vaihtoehto. Jos etsit suurta kasvihuonetta, löydät sen meiltä, kuten myös pienemmät kasvihuoneet, jossa kasvisi voivat kasvaa vapaasti ja kukoistaa. Olivatpa viljelysuunnitelmasi mitkä tahansa, Trademax on paikka, josta löydät ainutlaatuisen ratkaisun.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä