Kompostorit

31 kpl tuotetta
e75712b055b1db9cc141b624b545bb55a028e0a6.jpg
Kompostoinnista on monenlaista hyötyä. Sen suuri etu on se, että saat laadukasta multaa samalla kun vähennät roskakoriin heitettävien jätteiden määrää. Trademaxilta löydät kaiken tarvitsemasi oman kompostointisi hoitamiseen. Tutustu laajaan kompostivalikoimaamme ja löydä sinulle ja tarpeisiisi parhaiten sopivin.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä on kompostointi?

Se on kierrätysjärjestelmä, jossa orgaaninen jäte hajoaa ja muuttuu mullaksi. Kompostiin laitetaan muun muassa puutarhajätteitä, joista muodostuu multaa, jota voit käyttää istutukseen ja viljelyyn. Sinun tehtäväsi on kerätä kompostiin maatuvaa, orgaanista jätettä, jota mikro-organismit hajottavat ja tekevät siitä multaa.

Millainen komposti minun pitäisi valita?

Trademaxilta löydät kompostiastiat, jotka sopivat sekä ruoka- että puutarhajätteelle. Jos aiot kompostoida talousjätteitä, tällöin kuumakomposti on sopiva, sillä se on eristetty. Puutarhajätteiden kompostointi sopii hyvin eristämätön, kylmä komposti. Koska markkinoilla on erilaisia ja eri tavalla toimivia kompostoreita, on sinun mietittävä, minkä tyyppistä kompostia tarvitset.

Mihin kompostini pitäisi sijoittaa?

Komposti on hyvä sijoittaa varjoisaan paikkaan. Kompostiastian sisältö tulee pitää kosteana, joten on hyvä, jos komposti ei ole paikassa, jossa aurinko paistaa siihen suoraan. Komposti kannattaa sijoitta hieman kauemmas talosta, jotta vältyt hyönteisiltä. Haluat sen myös hieman kauemmas talosta, jotta vältyt hyönteisiltä, mutta tarpeeksi lähelle, että ruokajätteen pois heittäminen on helppoa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä