Kylpytynnyrit

2 kpl tuotetta
1314987(1).jpg
Kylpytynnyri on täydellinen tapa rentoutua kiireisen päivän jälkeen. Kylpytynnyriä voi käyttää koko perhe, ja kylään tulevat ystävätkin nauttivat siitä varmasti. Voit nauttia kylpytynnyrissä kylpemisestä vuoden ympäri, niin helteisinä kesäpäivinä kuin talvipakkasellakin. Trademaxin verkkokaupasta löydät aina edulliset ja laadukkaat kylpytynnyrit. Valikoimassamme on erilaisia malleja, niin puulämmitteisiä muovisia kuin puisiakin malleja. Löydät meiltä siis juuri omaan käyttöösi sopivan mallin.

Kuinka usein vesi pitää vaihtaa?

Jos käytät oikeanlaisia suodattimia ja kemikaaleja, vettä voi käyttää 1–2 viikkoa, sääolosuhteista riippuen joskus jopa pidempään. Vedenvaihtoväli riippuu tietenkin paljon myös siitä miten paljon kylpytynnyriä käytetään. Siksi onkin erityisen tärkeää, että valitset kylpytynnyriisi oikeanlaisen puhdistusjärjestelmän.

Miten kylpytynnyri puhdistetaan?

Kylpytynnyrin puhdistaminen ei ole ollenkaan vaikeaa. Kylpytynnyri pitää vain tyhjentää vedestä, huuhdella ja käyttää puhdistukseen hieman astianpesuainetta. Älä käytä klooria tai muita vahvoja puhdistusaineita, sillä ne voivat vahingoittaa kylpytynnyrin pintaa.

Millaisia lisäosia ja tarvikkeita kylpytynnyriin tarvitsee?

Kylpytynnyreihin on olemassa paljon erilaisia lisäosia, kuten tyynyjä ja kelluvia juomatelineitä. Valaistuksella saat kylpytynnyrin mukavammaksi ja tunnelmallisemmaksi.

Miten kylpytynnyri asennetaan?

Kylpytynnyri on jo toimitettaessa valmiiksi asennettu. Jos jotakin lisäosia tai tarvikkeita tarvitsee asentaa, tulee mukana selkeät ohjeet. Tämän jälkeen sinun tulee vaan täyttää tynnyri, ja se on valmis käyttöön.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä