Sauna

10 kpl tuotetta
105c46733be15f034ad16a3094734bc8cee214cb.jpg

Oman saunan avulla rentoutumispaikka on aina lähelläsi. Saunominen on loistava tapa päättää treeni tai metsäkävely lämmöstä nauttien. Lämpö rentouttaa kehon lihaksia ja lisää verenkiertoa, jolloin olo on terve ja mukava.

Nosta kotisi viihtyisyyttä omalla saunalla

Miksi saunoa?

Saunojen suosioon on monia syitä. Useimmat tietävät, että saunominen suomalainen perinne ja tapa seurustella. Se on myös hyväksi terveydelle, jos se tehdään oikein. Säännöllisen saunomisen sanotaan ehkäisevän korkeaa verenpainetta ja tekevän hyvää sydämelle. Saunominen lisää myös verenkiertoa kehossa, mikä antaa miellyttävän tunteen.

Missä voin saunoa?

Sähkökiukaalla varustettu sauna voi olla kellarissa, loma-asunnossa tai kylpyhuoneen yhteydessä, eikä sen tarvitse olla kovin suuri. Jos haluat puulämmitteisen saunan, tarvitset savupiipun, ja sen asentaa ammattimies. Ratkaisu voi olla myös höyrysauna, joka on kuin suihkukaappi ja jonka voi asentaa myös kylpyhuoneeseen.

Miksi saunakiviä käytetään?

Saunakiviksi kutsutaan kiukaan päällä olevia kiviä, jotka levittävät saunan lämpöä ja kosteutta. Koska saunan lämpötila voi olla hyvin korkea ja kivien on kestettävä veden roiskumista, niihin kohdistuu suuria vaatimuksia. Saunassa käytettävät kivet ovat pääasiassa oliviini-, diabaasi- ja keraamisia kiviä, jotka on tehty kestämään saunan kuumuutta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Sijoitus
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä