Uima-allastarvikkeet & poreallastarvikkeet

307 kpl tuotetta
553056(2).jpg
Kampanja
Täältä löydät allastarvikkeet niin suuriin kuin pieniinkin uima-altaisiin, sekä porealtaisiin ja lasten uima-altaisiin. Riippumatta ostamasi altaan tyypistä, tarvitset jossain vaiheessa allastarvikkeita. Ne saattavat olla esimerkiksi portaat maanpinta-altaaseen tai termofolio suojaamaan allasta yön ajaksi.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä allastarvikkeita voin ostaa edullisesti Trademaxilta?

Meiltä Trademaxilta löydät allastarvikkeet, kuten termofoliot, suojamatot, allaslelut, valaistuksen sekä paljon muuta. Myymme vain laadukkaiden merkkien tuotteita, joten siksi voimme olla turvallisin mielin ja varmoja siitä, että olet tyytyväinen meiltä tekemääsi ostokseen riippumatta siitä, ostatko allasrobotin vain pohjahaavin.

Mitä allastarvikkeita tarvitsen?

Altaan puhtaana ja raikkaana pitämiseen tarvitsee useita tuotteita. Tutustu altaasi käyttöohjeeseen tai esitteeseen, niin saat selville millaiset allastarvikkeet sopivat juuri sinun altaaseesi.

Mikä allastarvike on tärkeintä hankkia?

Siihen, mitä koet tärkeimmäksi, vaikuttaa henkilökohtaiset mieltymyksesi. Mutta allaspeite tai -suoja, allasportaat ja allasrobotti ovat varsin tarpeellisia. On myös hyvä, jos kotona käytettävissä on pelastusliivi, allasleluja ja uimapatja. Näin koko perhe ja ystävät voivat nauttia hauskoista ja turvallisista hetkistä altaassa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Altaan tyyppi
Muoto
Altaan muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja