546305(2).jpg
Kampanja

Millaisia allasleluja voin ostaa Trademaxilta?

Trademaxin valikoimassa on valtavasti erilaisia ihania leluja kesäleikkeihin. Valitse mieluisesi vesipuisto, jossa on liukumäki ja allas, tai miksipä et hankkisi uimalelua, jota voi liikutella järvessä, meressä tai uima-altaassa. Löydät laajasta uimalelujen valikoimasta varmasti juuri oman suosikkisi.

Onko vesipuisto vaikea pystyttää?

Ei, vesipuiston pystyttämisessä ei ole mitään vaikeaa. Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää, on kerrottu valitsemasi vesipuiston käyttöohjeissa. Vesipuiston mukana toimitetaan puhallin, jolla vesipuiston täyttäminen käy muutamassa minuutissa.

Ovatko myymänne allaslelut ja uimalelut turvallisia?

Kyllä ne ovat. Trademaxilla ei myydä mitään, mitä ei olisi tarkasti testattu ja tutkittu. Kaikki siksi, että sinä asiakkaana voit käyttää uimaleluja turvallisin mielin.

Kuinka huollan vesileluja?

Lelut kannattaa pestä jokaisen sesongin päätteeksi. Ennen lelujen tyhjentämistä ilmasta, kannattaa ne puhdistaa vedellä ja miedolla pesuaineella. Huolehdithan, ettei ilmatäytteisten leikkikalujen, uimapatjojen ja vesipuistojen lähettyvillä ole teräviä esineitä, jotka voisivat aiheuttaa leluihin reikiä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja