Uima-altaan portaat

17 kpl tuotetta
1127762(1).jpg
Kampanja
Trademaxilta löydät erilaisiin ja erimallisiin altaisiin sopivat allasportaat. Meiltä löydät edulliset allastikkaat niin maanpinta-altaisiin kuin upotettuihin uima-altaisiinkin. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita malleja, joten voit hyvillä mielin tilata allastikkaat edullisesti netistä. Tervetuloa tutustumaan Trademaxin valikoimaan.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä materiaali on paras allasportaisiin?

Maanpäällisissä altaissa tai useammissa väliaikaisesti käytössä olevissa altaissa voi käyttää kovamuovisia, muovisia tai metallisia portaita. Niitä on helppo ja kätevä siirtää silloin, kun allas ei ole käytössä. Upotetuissa altaissa käytetään yleisesti metalliportaita. Ne kun ovat kestäviä silloinkin kun ne ovat paikallaan pysyvästi. Valikoimassamme on myös ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tikkaita, jotka eivät ruostu, vaikka olisivat jatkuvasti veden kanssa tekemisissä. Trademaxilta saat tyylikkäät ja laadukkaat uima-altaan tikkaat helposti ja edullisesti.

Mitä allasportaita hankkiessa pitäisi ottaa huomioon?

Allasportaita ostaessa kannattaa huomioida se, että ne sopivat altaasi syvyyteen. Lisäksi on tärkeää, että hankkimasi portaat sopivat käytettävään altaaseen ja sen malliin. Jotkut allasportaat on tarkoitettu maanpinta-altaisiin kun toiset taas upotettuihin uima-altaisiin. Varmista myös se, että tikkaat ovat ulkonäöllisesti sopivat ja käytössä tarpeeksi tukevat koko perheelle.

Miksi tarvitsen uima-altaaseen portaat?

Allasportaat auttavat sinua menemään veteen ja nousemaan ylös vedestä. Portaat helpottavat kaikenikäisten altaan käyttöä. Portaiden avulla lapset voivat harjoitella uimista ja sukeltamista, ja aikuisille portaat mahdollistavat vaikkapa vesivoimistelun harrastamisen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja