Fyndhörna
688065(1).jpg
Vesiliukumäki, Slip ´N Slide tai vesiliukurata. Tiedättehän, mitä sanotaan: hyvällä lapsella on monta nimeä. Trademaxin pomppulinnan avulla lapsesi voivat nauttia kesän kaikista kuumista päivistä todella hauskalla tavalla.

Mitä on otettava huomioon vesiliukumäkeä käytettäessä?

Muista, että ruohon pitäisi olla suhteellisen lyhyttä. On myös tärkeää poistaa liukumäen alla mahdollisesti olevat kivet, kävyt tai kepit. Sen lisäksi, että niiden päällä liukastuminen on tuskallista, on myös olemassa vaara, että ne pilaavat suunnan. On myös tärkeää miettiä turvallisuutta ja valvoa lapsia, kun he leikkivät vesiradalla.

Mitä voit tehdä pomppulinnassa, jossa on liukumäki?

Pomppulinna antaa lapsille mahdollisuuden leikkiä ja pitää hauskaa yhdessä. Lapset voivat hyppiä, piiloutua ja liukua. Vain heidän mielikuvituksensa rajoittaa sitä, mitä he voivat tehdä pomppulinnassa. Anna lasten nauttia hauskanpidosta ja peleistä omassa vesipuistossaan.

Mitä etuja on vesielementin sisältävässä puhallettavassa pomppulinnassa?

Sen lisäksi, että pomppulinna ovat hauska tapa vilvoitella kuumana kesäpäivänä, siinä yhdistyvät erilaiset hauskat aktiviteetit. Vesiliukumäessä on pomppulinnan lisäksi myös puhallettava allas ja vesiliukumäki. Täydellinen lapsille, jotka haluavat leikkiä ja uida samaan aikaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Fyndhörna
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Fyndhörna