Uima-altaan & porealtaan puhdistus

127 kpl tuotetta
Kampanja
1738699(2).jpg
Altaan puhdistamiseen on tärkeää käyttää oikeita puhdistusaineita, sillä näin vältytään mahdollisilta terveysriskeiltä. Trademaxilta löydät kaiken, mitä uima-altaan puhtaana ja raikkaana pitämiseen tarvitset. Meiltä saat välineitä, joita voi liittää allaspumppuun, mutta myös allasrobotti on käytännöllinen apu uima-altaan hoitoon. Riippumatta siitä minkä tyyppisiä altaan puhdistamiseen tarvittavia välineitä etsit, löydät ne Trademaxilta.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Miten puhdistan uima-altaani?

Altaan puhdistaminen on tärkeää, jotta vältytään terveysriskeiltä. Epäasianmukainen veden käsittely voi johtaa bakteerien leviämiseen ja aiheuttaa erilaisia ihoärsytyksiä. Siksi on tärkeää käyttää juuri oikeanlaisia aineita ja välineitä altaan puhdistukseen. Se tapahtuu käyttämällä altaassa suodatinta, joka poistaa vedestä epäpuhtaudet sekä lisäämällä veteen klooria, joka estää bakteerien kasvua. Tällä tavoin vesi pysyy puhtaana ja raikkaana. Altaan pohjan puhdistukseen voi käyttää pohjaimua tai allasrobottia. Haavilla altaasta saa helposti pois suuremmat roskat, kuten puiden lehdet.

Kuinka paljon klooria altaassa pitäisi käyttää?

Jotta tiedät, miten paljon klooria altaassa pitää käyttää, sinun pitää selvittää veden lämpötila. Lisäksi sinun tulee arvioida altaan käyttäjien määrä ja se, kuinka usein allasta käytetään. Mitä korkeampi lämpötila ja mitä enemmän käyttäjiä, sitä enemmän klooria tarvitaan.

Onko kloorille olemassa vaihtoehtoja?

Totta kai. Kloorin sijaan voit käyttää altaassa aktiivihappea. Korkea altaan happipitoisuus tappaa bakteereja ja haihtuu altaasta muutamassa tunnissa. Aktiivihappea tulee lisätä altaaseen useammin kuin klooria, sillä se haihtuu vedestä nopeasti.

Kuinka usein allas pitää puhdistaa?

Se, miten usein allasta pitää puhdistaa, riippuu sen lämpötilasta ja siitä, kuinka paljon allasta käytetään. Lehdet ja muut roskat kannattaa poistaa altaasta päivittäin. Myös suodatin ja sen toiminta sekä puhtaus kannattaa tarkistaa päivittäin.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja