Swim & Fun Clear pool 1 Litra

- Leväaine

Tuotteesta
Yleistä
Tuotemerkki:Swim & FunVärin nimi:Sininen, Vihreä, MonivärinenVäri:Ulkonäkö:MuoviTuotemerkki:Swim & FunTuotenumero:675191
Tekniset tiedot
Tuotenumero: 675191
Yleistä
Tuotemerkki
Swim & Fun
Sarja
Klar
Värin nimi
Sininen
Vihreä
Monivärinen
Väri
sininen
vihreä
monivärinen
Ulkonäkö
Muovi
Tuotetiedot
Mikro-organismien itiöitä kulkeutuu ilmassa, eikä niiden joutumista allasveteen voi välttää. Ympäristöolosuhteet, kuten kuumuus, rankkasateet ja uima-altaan ahkera käyttö vaikuttavat myös kertymien syntymiseen.

KlarPool estää liukkaiden leväkertymien muodostumisen altaan pohjaan ja seiniin.
Aloita annostus: 1 grammaa KlarPoolia/10 000 litraa vettä.
Ennaltaehkäisevä annostus: Lisää viikoittain 0,5 dl. KlarPoolia/10 000 litraa vettä.


Kun vahinko on sattunut
Jos altaan pohjaan ja seiniin on päässyt muodostumaan leväkertymiä, allasvesi tulee ensin sokkidesinfioida joko Pikakloorilla (1701) tai OxyChockilla (1784) ennen KlarPoolin käyttöä.
Käytä kantta mittakuppina:

Tämän tuotteen kansi toimii mittakuppina, jotta voit helposti ja tarkasti annostella oikean määrän.
Estää tehokkaasti levämuodostumia altaan pohjassa ja seinissä. Mikro-organismien itiöitä kulkeutuu ilmassa, eikä niiden joutumista allasveteen voi välttää. Ympäristöolosuhteet, kuten kuumuus, rankkasateet ja uima-altaan ahkera käyttö vaikuttavat myös kertymien syntymiseen.


Terveen allasveden pH on 7,0–7,4. Terveellisellä vesitasapainolla saat parhaan hyödyn vedenhoitotuotteistasi. Jos allasveden pH ei ole vaihteluvälin välillä, sitä säädetään pH-Plussalla tai pH-Minuksella.

Käyttöohje: Sekoita ensin KlarPool puhtaaseen muoviastiaan veden kanssa. Tämän jälkeen liuos lisätään altaan reunaan. Runsaan uintikuorman, korkeiden lämpötilojen tai myrskyjen jälkeen suositellaan suurempaa annostusta. Älä koskaan sekoita tätä ainetta muihin kemikaaleihin! Huomaa, että kloorinkulutus voi vaihdella veden lämpötilan, sen mukaan kuinka usein ja pitkään uidaan sekä sään mukaan. Varmista, etteivät kemikaalit kostu säilytyksen aikana.

Biosideja tulee käyttää varoen. Lue etiketti ja käyttöohjeet ennen tuotteen käyttöä.
5(1)
Arvostelut
5,0
1 Arvostelut

Valitse rivi arvostelujen suodattamiseen

Lajittelu:Sopivin
Ola
Vahvistettu asiakas
17/07/21

Toimitus
Toimitetaan n. 5-10 arkipäivässä
Toimitustapa

Toimitamme tilauksesi aina edullisesti ja luotettavasti. Pienemmät ja kevyemmät tuotteet toimitetaan lähimpään noutopisteeseen ja suuremmat kotiosoitteeseesi kadunvarsitoimituksena. Rahtimaksu lisätään kassalla.

Ehdot
14 päivän palautusoikeus
Useita maksutapoja
Asiakaspalvelu

Onko sinulla kysyttävää? Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua! Voit olla yhteydessä meihin puhelimitse tai sähköpostilla.

Ota yhteyttä asiakastukeen

Puhelin: 075 325 1500

Aukioloajat:
Tuotemerkki
Swim & Fun – markkinoiden johtavia toimittajia

Swim & Fun on yksi Pohjoismaiden johtavia allaskemikaalien ja -tarvikkeiden toimittajia. Yritys perustettiin vuonna 2006 ja se tunnetaan tiimistään, jolla on useiden vuosien kokemus alalta. Luo ihana ulkotila ja nauti siitä joka päivä – vuoden ympäri.

Tuotteet Swim & Fun-tuotemerkiltä
KAMPANJA
16%
10
,
90
/kpl
Säästät:2,00
Tuote myydään nopeasti!
Toimitetaan n. 5-10 arkipäivässä
Hintatakuu
Edullinen rahti
14 päivän palautusoikeus