categoryTopBlock

Porealtaan suodattimet

15kpl tuotetta
Uima-altaan puhdistus
Kampanja

Mihin porealtaan suodattimia tarvitaan?

Porealtaan suodattimia tarvitaan veden puhtaana pitämiseen. Kun kylvetään kylpytynnyreissä tai lämmitetyissä porealtaissa, ihosta irtoaa veteen erilaisia epäpuhtauksia, jolloin suodattimet auttavat poistamaan näitä epäpuhtauksia. Valikoimastamme löydät edullisia vesisuodattimia, jotka auttavat pitämään kylpyveden puhtaana ja hygieenisenä. Näin kylpyhetki on mukava kokemus kaikille.

Kuinka usein porealtaan suodatin pitää puhdistaa?

Porealtaan tai ulkouima-altaan suodatin pitää puhdistaa noin kerran tai kahdesti kuukaudessa. Jos kylpijöitä on useita ja allasta käytetään usein, kannattaa silloin suodatinkin puhdistaa useammin. Kun puhdistat suodatinta, noudata tarkasti suodattimen mukana tulevia ohjeita, jotta suodatin kestää käytössä pidempään. Muistathan, että suodatin on vaihdettava kokonaan uuteen noin kerran vuodessa.

Mistä tiedän, mikä suodatin sopii minun altaaseeni?

Yleensä tämä tieto löytyy porealtaan tai uima-altaan mukana tulevasta käyttöohjeesta. Sieltä löydät koodin ja valmistajan. Voit myös mitata jo olemassa olevan suodattimen pituuden ja halkaisijan, ja näin selvittää sopivan suodattimen koon. Muista mitata myös kierteet. Me Trademaxilla autamme mielellämme sinua löytämään oikean tuotteen, joten ole tarvittaessa yhteydessä asiakaspalveluumme.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja