Uima-allasrobotit

6 kpl tuotetta
Kampanja
1060990.jpg
Haluatko välttää uima-altaan puhdistamista itse? Allasrobotti tekee työn puolestasi. Kytke se päälle, kun menet nukkumaan, ja aamulla pääset pulahtamaan puhtaaseen uima-altaaseen. Tutustu Trademaxin valikoimana ja valitse allasrobotti, joka sopii parhaiten sinulle ja sinun uima-altaallesi.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mitä hyötyä uima-allasrobotista on?

Suurin etu on ehkä se, että voit uida enemmän, koska sinun ei tarvitse imuroida altaan pohjaa itse. Allasrobotti on erittäin tehokas ja imuroi kaikki pohjalle päätyvät roskat. Siksi on tärkeää, että robottia kättäessäsi varmistat, ettei allasrobotin pohjalla ole leluja tai muita esineitä.

Mitä minun tulee ottaa huomioon uima-allasrobotin valinnassa?

Sinun on pidettävä mielessä, että kaikki uima-allasrobotit eivät sovellu kaikentyyppisiin uima-altaisiin. Saattaa myös olla pintoja, joihin robotti ei pääse käsiksi. Siksi voi olla hyvä tutustua malleihin, jotka on suunniteltu toimimaan kaikenlaisiin uima-altaiden muotoihin. Silloin voit olla varma, että uima-altaasta tulee puhdas. Löydät nämä mallit Trademaxilta. Sinun on myös selvitettävä, kuinka suuri puhdistettava alue on ja kuinka pitkä johto tarvitaan. On tärkeää hankkia allasrobotti, joka on suunniteltu juuri oman altaasi kokoisen altaan puhdistamiseen.

Mitä allasrobottimalleja Trademaxilla on?

Trademaxilta löydät allasrobotteja, jotka sopivat kaikentyyppisiin uima-altaisiin. Meiltä löytyy muun muassa uima-allasrobotti pyöreälle uima-altaalle, johdoton allasrobotti ja paljon muuta. Lisäksi ne kaikki on helppo puhdistaa. Puhdista allasrobotti avaamalla se, huuhtele sitten suodatin ja laite on valmis seuraavaan puhdistuskierrokseen altaassa. Se, jos joku, on mukavaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja