categoryTopBlock

Maanpinta-altaat

135kpl tuotetta
Uima-altaat
Kampanja
Nauti ulkoilmauimalasta omassa puutarhassa maanpinta-altaassa Vain harvat asiat ovat mukavampia kuin kuumana kesäpäivänä veteen pulahtaminen – tai voihan siitä nauttia talvipakkasillakin. Kun pihalla on maanpinta-allas, ei uimapaikka ole koskaan kaukana, oli vuodenaika sitten mikä hyvänsä!

Mitkä ovat maanpinta-altaan edut?

Altaan kaivaminen on melkoisen suuri projekti, joka on usein vielä erittäin kallis. Maanpinnan päälle asennettava uima-allas on erittäin taloudellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat välttää kalliit maanrakennustyöt, mutta silti nauttia kaikesta siitä, mitä omalla pihalla olevalla uima-altaalla on tarjota. Omassa uima-altaassa voit kylpeä, uida sekä leikkiä!

Millaisia maanpinta-altaita on olemassa?

Trademaxilta löydät eri kokoisia ja eri materiaaleista, kuten teräksestä, muovista tai massiivipuusta valmistettuja, edullisia altaita. Verkkokaupasta löydät sekä yksinkertaisia että hieman monimutkaisempia malleja tunnetuilta tuotemerkeiltä. Ehkä löydät omasi vaikkapa alesta?

Mitä tulee huomioida maanpinta-allasta asennettaessa?

Maanpinta-altaan paikka pitäisi olla suora ja tasainen, mielellään hiekka- tai sorapohjainen. Varmista, että altaan ympärillä on riittävästi tilaa eikä lähellä ole puita ja muita kasveja, joiden lehdet saattavat roskata altaan.

Minkä kokoinen allas kannattaa valita?

Altaan koko riippuu siitä, kuinka monta henkeä altaaseen pitäisi mahtua, ja kuinka pitkän matkan haluat siinä uida. Syvyydeltään 132 cm syvä allas sopii hyvin niin aikuisten kuin isompien lastenkin käyttöön.
Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaalityppi
Altaan tyyppi
Muoto
Altaan muoto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja