Ulkosuihku - Kaunis osa puutarhaa

69 kpl tuotetta
1469479(6).jpg
Kampanja

Kesäkuukausien aikaan ulkosuihkussa on mukava käydä. Ulkona suihkussa käyminen on erityisen virkistävää. Jos rakennat suihkun ympärille sermin, voit käydä suihkussa huolehtimatta siitä, että joku saattaa nähdä sinut. Kuuntele linnunlaulua samalla kun tunnet juuri sopivan lämpöisen veden valuvan kehoasi vasten. Sen lisäksi, että ulkosuihkussa käyminen on mukavaa, on se erityisen käytännöllistä ja arkea helpottavaa muun muassa:

  • Kesämökillä - ihana tapa säästää vettä ja samalla nauttia kesäelämästä ja arjen helppoudesta. 
  • Asuntovaunussa - omaa suihkua käyttämällä sinun ei tarvitse käyttää leirintäalueen yleisiä peseytymistiloja. 
  • Ulkosuihkun käyttäminen auttaa pienentämään energiankulutusta, kun aurinko lämmittää veden sähkön sijaan.
  • Uima-altaalla

Ulkosuihkuun on helppo piipahtaa ennen altaaseen menoa. Näin altaan vesi säilyy puhtaampana ja auttaa vähentämään erilaisten allaskemikaalien käyttöä. Valikoimamme ulkosuihkut lämpiävät auringon voimalla, joten ne ovat ystävällisiä niin luonnolle kuin lompakollesikin. Ulkosuihku on myös helppo asentaa. Alustaksi tarvitaan tukeva taso, kuten puuralli, puuterassi, laatoitus tai muu vastaava taso. Yhdistä puutarhaletku suihkuun ja anna auringon lämmittää vesi sopivan lämpöiseksi. Tai ole rohkea ja ota kylmiä suihkuja, joilla sanotaan olevan terveysvaikutuksia!
 

Ulkosuihkun avulla luot puutarhaan ikioman keitaan! Rakenna suihkukoppi esimerkiksi betoniseinälliseksi, lisää suihkutilaan vihreitä kasveja ja nauti suihkuhetkistä ulkona ilman, että kukaan näkee. Tai miksipä et tekisi sitä ylevän näyttävästi, vaikkapa laatoittamalla seinät mosaiikilla, ja luomalla näin ylellisen tilan puutarhaan, tilan, jossa voit kuvitella olevasi viiden tähden hotellissa Välimerellä! Ulkosuihkut ovat viimeisten vuosien aikana kasvattaneet suuresti suosiotaan, ja Trademaxilta löydät erilaiset ja edulliset ulkosuihkuvaihtoehdot niin puutarhaan kuin asuntovaunullekin. Tyylikkään ilmeensä ansiosta suihkut sulautuvat helposti ympäristöönsä. Ota ideoita viimeisimmistä ulkosuihkutrendeistä ja luo puutarhaan oma, luonnollisen näköinen vesiputous, jonka alle voit mennä suihkuun. Ulkosuihkulla voi luonnollisesti olla myös vain käytännöllinen tarkoitus, esimerkiksi se, että sen kautta mennään uima-altaaseen. Uima-allaskäynnin jälkeen ulkosuihkussa on hyvä huuhtoa iholta pois kaikki kloori. Suosittelemme, että siirrät ulkosuihkun talven ajaksi varastoon sisätiloihin, jotta suihku ei turhaan ruostu ulkona. Koska ulkosuihkun asennus ja purkaminen on helppoa, ei sen pois laittaminen ja keväällä uudelleen käyttöönotto ole ollenkaan hankalaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja