categoryTopBlock

Ulkosuihkut aurinkolämmitteiset

15kpl tuotetta
Ulkosuihkut
Kampanja
Aurinkolämmitteinen ulkosuihku puutarhassa antaa sinulle kesällä upean suihkukokemuksen. Ajattele, kuinka mukavaa on käydä suihkussa ennen altaaseen menoa tai aamukävelyn jälkeen. Ulkosuihkun ansiosta sinun ei tarvitse mennä sisälle suihkuun ja voit nauttia enemmän kesäisistä päivistä.

Löydät valikoimastamme erihintaisia ulkosuihkuja, joten edullisen aurinkosuihkun löytäminen ei ole vaikeaa. Osta uusi ulkosuihku meiltä Trademaxilta ja nauti kaikista kesän hellepäivistä.

Yleisiä kysymyksiä ja vastauksia

Mihin aurinkolämmitteisen ulkosuihkun voi laittaa?

Ulkosuihkun käytännöllisyys on siinä, että voit ottaa sen mihin haluat. Olitpa sitten puutarhassa kesämökillä tai uima-altaan vieressä, ulkosuihku sopii kaikkialle. Muista, että suihkun on oltava auringossa, jotta vesi lämpenee kunnolla. Ulkosuihkulla voit luoda toimivan ja miellyttävän yksityiskohdan puutarhaan.

Miten aurinkolämmitteinen ulkosuihku toimii?

Aurinkolämmitteisessä ulkosuihkussa vesi lämmitetään aurinkoenergialla. Täytät vesisäiliön puutarhaletkun avulla, auringonvalo lämmittää veden ja voit nauttia ihastuttavasta lämpimästä suihkusta ulkona puutarhassa.

Voiko suihkun jättää talveksi ulos?

Jos jätä suihkun ulos, on suuri riski, että talven aikana se jäätyy. Siksi suosittelemme, että laitat suihkun talvisäilöön sisätiloihin. Jos haluat jättää suihkun ulos talveksi, on tärkeää suojata se pakkaselta ja tyhjentää kaikki vesi pois sen järjestelmästä.

Voinko ottaa sekä kylmä, että lämpimän ulkosuihkun?

Voit tietysti. Monien aurinkosuihkuissamme voit valita, haluatko kylmää vai lämmintä vettä. Viileä vesi vilvoittaa kuumana kesäpäivänä ja lämmin vesi tuntuu mukavalta uinnin tai kylpemisen jälkeen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja