Edulliset aurinkopurjeet netistä

806 kpl tuotetta
1130052(5).jpg

Onko sinun vaikea päättää mikä olisi paras vaihtoehto auringonpaisteelta suojautumiseen? Meillä Trademaxilla on laaja valikoima erilaisia aurinkosuojia ja aurinkopurjeita.  Aurinkopurjeella luot terasille, parvekkeelle tai puutarhaan aivan uuden ilmeen, helposti ja näppärästi. Aurinkopurje on trendikäs vaihtoehto perinteiselle aurinkovarjolle. Aurinkopurjeessa ei ole ikävää tankoa tai tolppaa, joten sen avulla tila pysyy yhteinäisenä ja avarana. Jos haluat pihallesi trendikkyyttä, valitse aurinkovarjon sijaan aurinkopurje. Tyylikkäät aurinkopurjeet Trademaxilta!

Aurinkopurje joka tilanteeseen

Hanki ulkotilaan ylellinen ja tyylikäs aurinkopurje Trademaxilta. Aurinkopurje on yksinkertainen ja helppo tapa saada terassille, parvekkeelle tai puutarhaan uutta ilmettä. Värilliset aurinkosuojat haalistuvat helposti auringonpaahteessa, mutta jos valitset valkoisen, tätä vaaraa ei ole. Näyttävän kokonaisuuden saat aikaan, kun käytät yhden aurinkopurjeen sijaan useampaa, jolloin purjeilla on mahdollista luoda graafisen tyylikäs kokonaisuus. 
 

Aurinkopurje – trendikäs vaihtoehto

Aurinkopurje on trendikäs vaihtoehto aurinkosuojaksi, ja se sopiikin moniin erilaisiin sisustustyyleihin. Aurinkopurjetta pidetään aurinkovarjoa trendikkäämpänä vaihtoehtona. Purjeella saat luotua terassille avaran ja yhtenäisen tilan. Purje antaa suojaa auringolta, tuulelta sekä sateelta. Aurinkopurje asennetaan yleensä paikalleen naruilla tai nauhoilla. Kiinnittämällä sen terassin tai pation päälle ja lisäämällä kasveja seinämiksi, luot pihallesi keitaan, jossa voit viettää rentoa kesää. Valikoimamme aurinkopurjeet on valmistettu kestävästä ja vahvasta polyesteristä, joka ei kuitenkaan ole vedenpitävää. Aurinkopurje on monikäyttöinen ja tyylikäs tapa suojautua auringolta ja nauttia kesästä hieman pidempään. Talven ajan aurinkopurjetta on helppo säilyttää vaikkapa varaston hyllyllä taiteltuna pieneen tilaan. Tutustu aurinkopurjevalikoimaamme ja tilaa omasi Trademaxilta jo tänään.

Aurinkopurjeen asennuksessa luonto voi olla apuna. Voit kiinnittää purjeen esimerkiksi puunoksaan ja nauttia olostasi puutarhassa mukavan varjon siimeksessä!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä