Trendikkäät sermit ja tuulisuojat terassille, parvekkeelle ja puutarhaan

262 kpl tuotetta
1135757(1).jpg

Trademaxilta löydät sermit ja tuulisuojat niin parvekkeelle, terassille kuin puutarhaankin. Valikoimamme edulliset suojat on valmistettu alumiinista ja kestävästä polyesterikankaasta. Saatavilla on eri kokoja ja värejä, mm. harmaa ja musta. Sermit ja suojat ovat monikäyttöisiä, ja ne on helppo avata ja sulkea. Sermikankaan päässä oleva kädensija on helppo kiinnittää sille varattuun tolppaan tai vaikkapa puuhun. Tuulisuoja takaa sinulle mukavan ja rauhallisen paikan nauttia kesästä.

3 helppoa tapaa sermin ja tuulisuojan sijoittamiseen

PARVEKE: Parvekkeelle asennettavalla tuulisuojalla saat luotua tyylikkään ja rauhallisen tilan, jossa voit nauttia kesästä muiden katseilta suojassa. Sermit ja suojat rajaavat parvekkeen selkeäksi tilaksi, jota on mukava sisustaa kasvein, kalustein ja tekstiilein. Tee parvekkeesta keidas kaupunkivilinän keskelle.  

PUUTARHA: Helposti avattavalla ja suljettavalla sermillä tai tuulisuojalla luot puutarhaan suojaisan paikan tyylikkäästi. Usealla tuulisuojalla luot pihalle helposti nurkkauksen, johon voit halutessasi sisustaa vaikkapa ruokailutilan tai piknikpaikan. Suojaisalla pihalla on mukava nauttia kesän vehreydestä.

TERASSI: Musta tai harmaa sermi tai tuulisuoja on helppo yhdistää muihin väreihin ja kalusteisiin. Käyttämällä terassin sisustuksessa trendivärejä, luot kokonaisuudesta ylellisen ja modernin. Mustalla luot dramaattista tunnelmaa, kun yhdistät sen näyttäviin viherkasveihin.

 

Sermin ja tuulisuojan etuja

  • Monikäyttöinen
  • Suojaa auringolta ja tuulelta
  • Antaa näkösuojaa
  • Liikuteltava

Ota aurinkoa ja rentoudu lempikirjasi kanssa suojassa tuulenpuuskilta Trademaxin tuulisuojan avulla.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä