Sisusta ulkotila kauniilla parvekesetillä

Parvekesetillä luot helposti viihtyisän ilmeen ulkotilaan tai parvekkeelle. Parvekekalusteet ovat erinomainen ratkaisu pieneen ulkotilaan tai käytettäväksi suuremman tilan jakamiseen pienempiin tiloihin. Monet parvekeseteistämme sisältää mukavat nojatuolit ja käytännöllisen pikkupöydän, jotka usein on valmistettu kestävästä polyrottingista. Tällaiset kalusteet eivät suuremmin vaadi huoltamista, vaan pelkkä puhdistus tarvittaessa riittää. Kalusteet on valmistettu laadukkaista materiaaleista ja siksi niistä on iloa vuosiksi eteenpäin! Trademaxilla on eri värisiä ja tyylisiä parvekesettejä, joista varmasti löydät täydellisen kokonaisuuden omalle parvekkeellesi. Parveke tai terassi on tärkeä osa kotia, joten sitä ei pidä unohtaa. Suo parvekkeellesi hieman lämpöä ja rakkautta hankkimalla sinne tyylikäs ja kestävä parvekekalusteryhmä Trademaxilta!

Tyylikkäät ja kestävät parvekesetit

Meidän parvekesettimme ovat tilavia ja mukavia oleskeluryhmiä mieleenpainuviin hetkiin ulkona. Ulkokalusteemme ovat maulla suunniteltuja ja valikoima on erittäin laaja, kalusteita löytyy niin suoralinjaisina kuin kaarevamuotoisinakin. Ulkokalusteet on usein valmistettu punotusta polyrottingista, joka ulkonäöltään muistuttaa luonnonrottinkia. Toinen suosittu materiaali on ns. valettu polyrottinki, josta valmistetut tuotteet poikkeavat punotuista polyrottinkituotteista sekä ulkonäöltään että rakenteeltaan. Suureen osaan ryhmistä sisältyy pehmeät ja mukavat istuinpehmusteet. Pehmusteet on suunniteltu ulkokäyttöön ja kestävät hyvin valoa, mutta tummat värit usein haalistuvat auringonpaahteessa jonkin verran. Koska me Trademaxilla pidämme kovasti tyylikkäistä ja laadukkaista ulkokalusteista, olemme hankkineet sellaisia myös laajaan valikoimaamme, jotta sinullakin olisi mahdollisuus valita ulkotilaan kalusteet, joissa on mukava istua ja joita on mukava katsella. Valitse mieleisesi parvekekalusteryhmä ja luo sillä parvekkeestasi viihtyisä keidas. Osta parvekesetti Trademaxilta ja nauti kesäauringosta vuodesta toiseen...

Polyrottinkisen parvekesetin hoitaminen
Me Trademaxilla haluamme, että voit nauttia parvekesetistäsi ja pehmusteista monia vuosia. Siksi valikoimastamme löytyy valetusta sekä punotusta polyrottingista valmistettuja kalusteita. Valetusta polyrottingista valmistetut tuotteet poikkeavat punostusta polyrottingista valmistetuista tuotteita sekä ulkonäöltään että rakenteeltaan. Molemmat ovat materiaaleiltaan laadukkaita ja kestäviä eivätkä vaadi suuremmin huoltoa ja hoitoa. Pelkkä pyyhkiminen kostealla liinalla riittää. Varmista kuitenkin, että puhdistuksen jälkeen kalusteet saavat rauhassa kuivua. Kalusteita voi säilyttää ulkona ympäri vuoden. Suosittelemme kuitenkin peittämään kalusteet kalustesuojakankaalla, jotta materiaali ei suotta likaannu ja kulu. Sinun tulee myös huolehtia siitä, että lumi ja jää eivät pääse kasaantumaan kalusteiden päälle. Pehmusteet tulee säilyttää kuivassa paikassa silloin, kun ne eivät ole käytössä.