Rahit ja jakkarat ulkokäyttöön

57 kpl tuotetta
971975.jpg
Kampanja

Trademaxilta löydät valtavasti erilaisia ulkokäyttöön sopivia raheja ja jakkaroita. Niiden avulla voit luoda terassille tai parvekkeelle istuinryhmän tai voit täydentää jo olemassa olevaa oleskeluryhmää rahilla, joka toimii istuimena ja vaikka lisäpöytänä. On tärkeää, että ulkona käytössä olevat kalusteet kestävät sääolosuhteita. Valikoimamme ulkorahit on valmistettu mm. alumiinista, puusta ja trendikkäästä polyrottingista. Saatavana on useita värivaihtoehtoja, kuten beige, musta, harmaa ja valkoinen. Joihinkin raheihin sisältyy kestävä, polyesterikankainen pehmuste. Löydät suosikkirahisi Trademaxin valtavasta valikoimasta!

Rahilla tyyliä ulkotilaan

Valikoimamme ulkorahit ovat monikäyttöisiä – ne toimivat niin jalkaraheina kuin lisäistuimina ja pikkupöytinäkin, kun koolla on suuri joukko ystäviä. Trademaxin verkkokaupasta löydät erityyliset ja -väriset rahit, jotka sopivat täydellisesti sinun terassille, parvekkeelle tai puutarhaan.

Valikoimassamme on tyylikkäitä mm. puusta valmistettuja ulkoraheja. Rahit ovat tyyliltään rustiikkisia ja ne sopivat yhdistettäviksi niin moderniin kuin klassiseenkin sisustukseen ja tyyliin. Yhdistä halutessasi erilaisia sisustustyylejä ja tee ulkotilasta näin mielenkiintoinen ja persoonallinen. Voit halutessasi hankkia rahiin erillisen pehmusteen, jolla lisäät istuinmukavuutta ja saat lisäväriä sisustukseen.

Trademaxilta löydät myös trendikkäät, polyrottingista valmistetut rahit useissa eri väreissä. Niillä viimeistelet kesäkeitaasi!

Alla joitakin valikoimamme ulkokäyttöön sopivia raheja:

  • Rustiikkinen puu
  • Polyrottinkiset rahit 
  • Valkoiset polyrottinkirahit


Ulkokäyttöön tarkoitetut rahit Trademaxilta! Nauti täysillä kesäilloista terassilla, parvekkeella tai kuistilla!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Vedenkestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Toiminto
Säädettävä
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja