Ruukut ulkokäyttöön

871 kpl tuotetta
1116724(1).jpg
Kampanja

Mitä materiaalia myymänne ulkoruukut ovat?

Erityisesti ulkoruukkujen on oltava tukevia ja vakaita, jotta ne kestävät vaihtelevia sääolosuhteita. Trademaxin valikoimassa on muun muassa galvanoidusta teräksestä, polyrottingista ja puusta valmistettuja ulkoruukkuja. Osassa niistä on tukijärjestelmä, joka auttaa kasveja pysymään vakaina kovallakin tuulella.

Voiko Trademaxilta ostaa kukkalaatikoita?

Ehdottomasti. Valikoimassamme on edullisia kukka- ja viljelylaatikoita. Joissakin niistä on ristikko, jotka pitkin köynnöskasvit voivat kasvaa. Useissa ulkoruukuissamme on itsekastelujärjestelmä, joten sinun ei tarvitse jatkuvasti huolehtia kastelusta. Täytät vain vesisäiliön silloin tällöin. Kun säiliöön mahtuu jopa 90 litraa vettä, sitä ei tarvitse täyttää kovinkaan usein. Löydät meiltä myös parvekkeelle sopivat kukkalaatikot.

Mitä ulkoruukkuja ostaessa pitää ottaa huomioon?

Mieti, minkä kokoisia ruukkuja ulkotilaan mahtuu ja minkä kokoisia ruukkuja sinne haluat. Parvekkeelle sopii todennäköisesti paremmin hieman pienempi ulkoruukku kuin kookkaalle terassille. Jos sinulla taas on suuri terassi tai veranta, jonka haluat täyttää ja koristaa vehreillä kasveilla, voit hankkia useita hieman kookkaampiakin ruukkuja. Valikoimassamme on myös ulkoruukkusettejä, joista saat näyttävän yksityiskohdan, kun istutat niihin keskenään erilaisia kukkia. Mieti myös, kuinka paljon aikaa sinulla on käytettävissä kasvien hoitamiseen ja kasteluun. Altakasteluruukku saattaa olla oikea vaihtoehto, jos ruukkupuutarhan hoitoon on käytettävissä aikaa vain vähän.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja