categoryTopBlock

Aurinkovuode

11aurinkovuode alessa
Terassiryhmät
Cyber Monday

Mitä kannattaa miettiä, kun ostaa aurinkovuodetta?

Ensimmäinen asia mietittäväksi on, että haluatko istua vai myös päästä makuuasentoon ja ehkä jopa nukkua siinä. Aurinkovuode on houkutteleva niin pienille kuin suurille, joten et voi olla varma, että saat nauttia siitä yksin. Kannattaa siis ostaa isomman mallin aurinkovuode monelle henkilölle tai useampia pienempiä malleja, että tila varmasti riittää kaikille halukkaille. Pyöreähkö aurinkovuode suojakatoksella on täydellinen valinta 2-3 henkilölle auringon ottoon.

Mikä on paras paikka aurinkovuoteelle?

On helppo asettaa aurinkovuode terassille, mutta aurinkovuoteessa makaaminen keskellä puutarha ja kokea linnut puissa sekä mehiläisten surinaa kukkien keskellä on jotain taianomaista. On kuitenkin parasta, jos aurinkovuoteen alusta on tasainen. Voi myös olla mukavaa, jos aurinkovuoteen saa varjoon kuumien kesäpäivien aikana.

Voiko aurinkovuoteessa nukkua yöllä?

Tähtitaivaan alla nukkuminen voi olla hyvin rauhoittavaa ja aurinkovuoteessa voikin hyvin nukkua yöllä. Muista kuitenkin, että hyttyset ja sade voivat olla ikäviä, joten siihen kannattaa varautua. Älä myöskään anna petivaatteiden olla ulkona, kun et niitä käytä sillä aamun kaste ja kosteus voi aiheuttaa hometta sisäkäyttöön tarkoitetuille tekstiileille.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Cyber Monday
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Cyber Monday