Hillerstorp Wisconsin Terassisohva 2:n ist käsinojilla

Harmaa

Tuotteesta
Kohokohdat

Nauti kesästä ja auringosta Hillerstorp Wisconsin 2:n istuttavassa sohvassa. Tämä käytännöllinen sohva koostuu kahdesta erillisestä moduulista, joita on helppo liikutella. Rakenteeltaan kestävä ja tukeva Wisconsin on tyylikäs ja ajaton kokonaisuus, joka on valmistettu polyrottingista.

Polyrottinki
Polyrottinki on kestävä ja helppohoitoinen materiaali, joka ei vaadi lähes ollenkaan huoltoa. Kalusteissa käytetty materiaali on laadukasta ja siksi se kestääkin erinomaisesti erilaisia sääolosuhteita ja lämpötiloja. Kalusteet voi säilyttää talvella ulkona suojapeitteellä suojattuna paikassa, jossa niiden päälle ei kerry lumikuormaa. Silloin, kun kalusteet eivät ole käytössä, suosittelemme niiden suojaamista peitteellä, joka suojaa niitä likaantumiselta ja turhalta kulumiselta.

Hoito-ohje

  • Pehmusteiden päälliset on valmistettu vettähylkivästä kankaasta. Irrotettavat päälliset ovat vesipestäviä enintään 30 asteessa. Huuhteluainetta ei saa käyttää!
  • Huomioithan, että kangas saattaa haalistua auringossa.
  • Älä laita kosteita pehmusteita pehmustelaatikkoon, sillä ne saattavat homehtua
  • Talven ajan pehmusteet tulee säilyttää kuivassa tilassa, jossa on hyvä ilmanvaihto.
  • Jotta kalusteesi säilyisivät siisteinä ja hyväkuntoisina mahdollisimman pitkään, suosittelemme niiden suojaamista Kalustesuojakankaalla silloin, kun ne eivät ole käytössä.
  • Pyyhi ja kuivaa kalusteiden alumiiniosat säännöllisesti estääksesi mahdolliset veden, happojen ja ilman epäpuhtauksien aiheuttamat värjäytymät.

Hillerstorp Wisconsin sarjaan kuuluu moderneja ulkokalusteita. Kalusteita on saatavana eri kokoisina ja värisinä, joten sinun on helppo löytää juuri oikeanlainen kokonaisuus omalle terassillesi. Valitse sohvia, nojatuoleja, raheja tai valmis oleskeluryhmä.

Tuotetiedot
Tuotetiedot
Toimitus
Asiakaspalvelu
Tuotemerkki
429
,
99
Maksa osissa, alk.: 16,00/Kuukausi
7% lisäalennusta! Koodi:
3d 12h 44m 32s
Toimitetaan n. 5-10 arkipäivässä
Hintatakuu
Edullinen rahti
14 päivän palautusoikeus
Värin nimi:Harmaa
Musta
+ 170,00
Harmaa
+ 0,00