Päällispaketti

561 kpl tuotetta
Kampanja
110035.jpg

Mikä on täydellinen päällispaketti?

Täydelliseen päällispakettiin kuuluu vaihtopäälliset irtopehmusteisiin. Vaihtopäällisten avulla saat kalusteisiisi juuri sen väriset päälliset kuin haluat. Se on käytännöllistä varsinkin silloin, kun vanhat päälliset ovat kuluneet tai kun haluat vaihtaa niiden tyyliä tai väriä. Päällisten vaihtaminen on helppoa ja edullista verrattuna uusien pehmusteiden hankkimiseen. Sisustuksen ilmeen vaihtaminen on helppoa.

Millaisia päällispaketteja on saatavana?

Päällispaketteja on saatavana monenlaisille kalusteille. Löydä uudet päälliset terassin oleskeluryhmään ja vaihda ne, kun sinulle sopii. Pehmusteet on helppo irrottaa pesua varten tai muuten vaan tarvittaessa. Voit hankkia erivärisiä päällisiä ja vaihdella niitä aina kuin siltä tuntuu. Oleskeluryhmien päällispaketteja on saatavana monen kokoisina. Myös muunlaisiin pehmusteisiin on saatavana irtopäällisiä.

Mistä tiedän, että päällispaketti sopii juuri minun istuinpehmusteisiini?

Jokaisessa täydellisessä päällispaketissa on maininta siitä, minkä nimisiin sarjoihin ja mihin tuotteisiin päälliset sopivat. Jos et ole ostamassa kalusteita, voit mitata tyynyt ja varmistaa näin, että ostat oikean kokoiset päälliset. Voit myös olla yhteydessä meihin Trademaxille, niin autamme sinua löytämään tarvitsemasi päälliset.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja