Bara Vara Lepotuoli

Valkoinen

Tuotenumero: 509366
Napsauta kuvaa suurentaaksesi
  Kvantitet
  1

  TuotetiedotNäytä oheistuotteet

  Kuvaus
  Bara Vara on moderni oleskeluryhmä, joka kootaan erilaisista moduuleista toivotun mukaiseksi ryhmäksi. Bara Vara-lepotuoli on muotoilultaan yksinkertainen ja mitoiltaan tilava. Kalusteen alla on lukittavat pyörät, joten se on helppo siirtää tarvittaessa. Lepotuolin selkänojassa on kansi, jonka alta löytyy kätevää pientä säilytystilaa. Bara Vara on ylellinen oleskeluryhmä, joka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista. Oikein huollettuna ryhmä kestää käytössä useita vuosia.

  Täydennä istuinpehmusteella lisämukavuuden tuomiseksi (ei sisälly toimitukseen).

  FSC-merkitty mänty
  Puukalusteidemme mänty on peräisin Pohjois-Ruotsin metsistä. Puusta valmistetaan kesäviä, kauniita ja toimivia ulkokalusteita Smålandissa. Puukalusteemme valmistetaan ruotsalaisella klassisella käsityöllä materiaalista, johon ei ole lisätty ympäristölle haitallisia aineita.

  FSC! By buying products with the FSC label you are supporting the growth of responsible forest Management worldwide (Vastuullisen metsänhoidon merkki). 

  Bara Vara-huonekalusarja 
  Ruotsalainen tv-tähti Rickard Olsson rakensi itselleen uuden talon ja pyysi apua suunnittelija Johanna Strandilta apua suunnittelamaan puutarhaansa sopivan puusta valmistetun oleskeluryhmän. Oleskeluryhmän kriteereinä oli, että siinä voi oleskella, istuskella, nukkua, syödä välipalaa, ottaa aurinkoa, lukea, viihtyä, nauttia virvokkeita, syödä ja nauttia ihanasta ulkoilmasta. Oleskeluryhmän olennainen tarkoitus oli suunnitella ryhmä, jossa Ricard Olsson voisi perheineen ja ystävineen "Bara vara", eli vain olla.

  Johanna Starnd ei onnistunut löytämään valmista ryhmää, joka sopisi kaikkiin käyttötoiveisiin, joten alkoi aivan uudenlaisen oleskeluryhmän suunnittelu. Rickard muokkasi oleskeluryhmää koskevia käyttötoiveitaan ja Johanna luonnosteli ryhmän. Tuloksena yhteistyöstä on uusi ulkokalustesarja Bara Vara, Hillerstorpin suuri kevätuutuus.

  Tekniset tiedot

  Yleistä
  TuotemerkkiHillerstorp
  SarjaBara Vara
  Värin nimiValkolasuuri
  Väri
  TyyppiNojatuolimoduuli
  Vaatii kokoamisenKyllä
  Materiaali
  MateriaaliMänty
  KäsittelyVahattuVesipohjainen lakka
  Mitat
  Leveys98 cm
  Pituus98 cm
  Korkeus70 cm
  Syvyys98 cm
  Istuinsyvyys64 cm
  Istuinkorkeus35 cm
  Istuinleveys98 cm

  Tuotemerkki

  Hillerstorp

  Tarvitsetko apua?

  Soita meille 075 325 1500

  Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

  Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
   klo 10:00 - 15:00

  Oheistuotteet

  Muut ovat katsoneet myös

  Varastotuote
  389,90 €
  Valitse lukumäärä

  Suositellut tuotteet

  Varastotuote
  79,90 €
  Valitse lukumäärä