categoryTopBlock

Kampanjassa terassiryhmät​

Jopa80%
762kpl tuotteita
Puutarhakalusteet
Kampanja

Ylelliset ja mukavat ulkokalusteet, jotka tuovat pihaan ja terassille elegantin tunnelman. Ulkokalusteryhmät ovat yksi tuotteita, joissa Trademax on asiantuntija ja valikoimastamme löytyy useita erilaisia ulkokalusteryhmiä erilaisiin ympäristöihin.

Ulkokalusteryhmä on yksi tärkeimmistä investoinneista, sillä kesällä vietetään paljon aikaa ulkona ja on tärkeää, että ulkokalusteet ovat toimivia ja mukavia. Ulkokalusteryhmistämme löytyy ruokailuryhmät ja oleskeluryhmät eri kokoisina ja erilaisista materiaaleista valmistettuina.

Suurin osa valikoimamme oleskeluryhmistä on tarkoitettu erityisesti ulkokäyttöön ja näin ollen ne kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita ja säilytystä ulkona vuoden ympäri. Polyrottinki on materiaalina lähes huoltovapaa. Sen kunnossa pitämiseen riittää puhdistus tarvittaessa vedellä ja miedolla saippualla. Punotut polyrottinkikalusteet eroavat ns. valetuista polyrottinkikalusteista, jotka on valmistettu kokonaan muovista eikä niissä ole metallirunkoa kuten punotuissa tuotteissa. Luonnonrottinkikalusteet on tarkoitettu käytettäväksi kuisteilla ja katetuilla lasiterasseilla, sillä materiaali on hyvin herkkä kosteudelle, jonka vaikutuksesta materiaali saattaa värjäytyä ja jopa homehtua. 

Laajasta valikoimastamme löydät myös perinteiset pohjoismaisesta männystä valmistetut puukalusteet monissa eri väreissä. 

Vaikka monet kalusteista kestävät säävaihteluita, kannattaa ne suojata sopivan kokoisella kalustesuojalla, jotta vältytään turhalta kulumiselta ja haalistumiselta. Istuinpehmusteet tulee säilyttää valolta suojattuna kuivassa ja hyvin ilmastoidussa paikassa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Materiaali
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta