Kampanjassa ​Terassiryhmät

1 128 kpl tuotetta
Kampanja
687740(9).jpg

Ylelliset ja mukavat ulkokalusteet, jotka tuovat pihaan ja terassille elegantin tunnelman. Ulkokalusteryhmät ovat yksi tuotteita, joissa Trademax on asiantuntija ja valikoimastamme löytyy useita erilaisia ulkokalusteryhmiä erilaisiin ympäristöihin.

Ulkokalusteryhmä on yksi tärkeimmistä investoinneista, sillä kesällä vietetään paljon aikaa ulkona ja on tärkeää, että ulkokalusteet ovat toimivia ja mukavia. Ulkokalusteryhmistämme löytyy ruokailuryhmät ja oleskeluryhmät eri kokoisina ja erilaisista materiaaleista valmistettuina.

Suurin osa valikoimamme oleskeluryhmistä on tarkoitettu erityisesti ulkokäyttöön ja näin ollen ne kestävät hyvin erilaisia sääolosuhteita ja säilytystä ulkona vuoden ympäri. Polyrottinki on materiaalina lähes huoltovapaa. Sen kunnossa pitämiseen riittää puhdistus tarvittaessa vedellä ja miedolla saippualla. Punotut polyrottinkikalusteet eroavat ns. valetuista polyrottinkikalusteista, jotka on valmistettu kokonaan muovista eikä niissä ole metallirunkoa kuten punotuissa tuotteissa. Luonnonrottinkikalusteet on tarkoitettu käytettäväksi kuisteilla ja katetuilla lasiterasseilla, sillä materiaali on hyvin herkkä kosteudelle, jonka vaikutuksesta materiaali saattaa värjäytyä ja jopa homehtua. 

Laajasta valikoimastamme löydät myös perinteiset pohjoismaisesta männystä valmistetut puukalusteet monissa eri väreissä. 

Vaikka monet kalusteista kestävät säävaihteluita, kannattaa ne suojata sopivan kokoisella kalustesuojalla, jotta vältytään turhalta kulumiselta ja haalistumiselta. Istuinpehmusteet tulee säilyttää valolta suojattuna kuivassa ja hyvin ilmastoidussa paikassa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Pestävä
Vedenkestävä
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Säädettävä
Irrotettava kangas
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja