Roikkuva parvekepöytä

12 kpl tuotetta
131799(1).jpg
Kampanja
Haluatko säästää tilaa parvekkeellasi, mutta saada silti hyvän rentoutumispaikan? Silloin ripustettu parvekepöytä sopii sinulle täydellisesti. Käytännöllisen ja tyylikkään muotoilunsa ansiosta pöytä on täydellinen lisä mille tahansa parvekkeelle. Trademaxilta löydät erikokoisia, sekä suuria että pieniä ripustettavia pöytiä. Tutustu vapaasti laajaan valikoimaamme ja tilaa pöytä, joka näyttää mielestäsi parhaalta.

Usein kysyttyjä kysymyksiä riippuvista ja kokoontaitettavista parvekepöydistä

Miten sijoitan riippuvan parvekepöydän?

Yleensä parvekepöytä ripustetaan parvekkeen kaiteeseen. Kaiteeseen ripustettava parvekepöytä ei myöskään vie paljon tilaa. Voit siis hyödyntää parveketilasi mahdollisimman hyvin ja sisustaa sen yhteensopivilla parveketuoleilla. Ripustettavan pöydän etuna on, että voit ripustaa sen myös aidan tai vastaavan päälle. Toisin sanoen riippuvalla pöydällä on monia käyttötarkoituksia parvekkeen ulkopuolellakin.

Millaisia riippuvia parvekepöytiä voin ostaa?

Trademaxilta löydät erimallisia riippupöytiä, jotka sopivat kaikille parvekkeille. Täältä löydät puoliympyrän muotoisia, kokoontaitettavia ja eri materiaaleista valmistettuja parvekepöytiä. Niille, jotka haluavat lisätä parvekkeelleen tyylikkään mutta käytännöllisen pöydän, tarjoamme mosaiikilla koristettuja riippuvia parvekepöytiä.

Voinko laittaa parvekkeelle kaksi riippuvaa parvekepöytää?

Totta kai voit! Kun parvekkeellasi on kaksi riippuvaa pöytää, saat varmasti lisää säilytystilaa. Voit valita yhden pöydän, jolle voit sijoittaa mausteita ja kauniita kasveja, jotka haluat pitää lähellä. Toinen pöytä voidaan taittaa tilan säästämiseksi alas, kun sitä ei käytetä, ja se voidaan helposti taittaa ylös, kun on juomien ja välipalojen tarjoilun aika.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja