Pehmustesetti

19 kpl tuotetta
Kampanja
687907(1).jpg

Miten yhdistelen pehmustesettejä?

Valmis pehmustesetti on näppärä tapa saada kaikkiin kalusteisiin samanlaiset ja toisiinsa sopivat pehmusteet. Useimpiin kalustesarjoihin löytyy valmiita pehmustesettejä. Vaihtoehtoisesti voit mitata olemassa olevat kalusteet ja valita niihin sopivat pehmusteet. Tällä tavoin löydät juuri sopivan ratkaisun omille ulkokalusteillesi. Valikoimastamme löydät myös terassikalusteisiin sopivia, ihania pehmustepaketteja. Ne lisäävät ulkokalusteiden istuinmukavuutta. Kestävät ja kauniit istuinpehmusteet viimeistelevät ryhmän ilmeen tyylikkääksi ja rauhalliseksi.

Mitä pehmusteita valitessa kannattaa ottaa huomioon?

Valmiit pehmustesetit mahdollistavat helpon tavan löytää toisiinsa sopivat pehmusteet. Esimerkiksi rottinkituoleihin ja rottinkisohviin kannattaa valita hieman paksummat ja muhkeammat pehmusteet. Näin kalusteissa on mukava istua ja niistä nauttii enemmän ja pidempään. Ohuemmat istuinpehmusteet sopivat tuoleihin, joille haluat virtaviivaista ja modernia ilmettä. Kun valitset materiaaliksi pyyhkimällä puhdistettavan kankaan, ei sinun tarvitse huolehtia pehmusteiden tahraantumisesta ja likaantumisesta, vaikka lapset istuisivat kalusteissa syöden jäätelöä.

Miten valitsen sopivan värisen pehmustesetin?

Valmiita pehmustesettejä on saatavilla usean värisinä, niin yksivärisinä kuin kuviollisinakin. Klassiset värit, kuten valkoinen, tummansininen, musta ja beige sopivat erinomaisesti rottinkikalusteisiin. Jos haluat ulkokalusteryhmään enemmän väriä, hanki kirkkaanväriset tai kuviolliset pehmusteet. Ne takuulla erottuvat.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Vedenkestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Ulkonäkö
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja