Aurinkotuoleja nopealla toimituksella

250 kpl tuotetta
Kampanja
1234865(3).jpg
Suositut suodatukset

Etsitkö terassille, parvekkeelle tai puutarhaan uutta tyylikästä ja mukavaa aurinkotuolia? Olet tullut oikeaan paikkaan. Valitse uusi aurinkotuolisi Trademaxin valtavasta valikoimasta ja nauti kesästä. Aurinkotuolissa on ihana nauttia kesästä ja lämmöstä, olit sitten rentoutumassa parvekkeella tai vaikkapa rannalla. Laajasta aurinkotuolivalikoimastamme löydät varmasti etsimäsi – edullisen ja miellyttävän tuolin ihanaan kesään. Trademaxilla on aina edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus. Osta aurinkotuolit näppärästi netistä jo tänään.

Kun kesä vihdoin koittaa, on tärkeää, että sinulla on mukava aurinkotuoli, jossa nauttia aurinkoisista ja lämpimistä kesäpäivistä. Ota rento asento aurinkotuolissasi ja nauti auringonsäteistä kasvoillasi. Hanki terassille vaikkapa klassinen, puinen aurinkotuoli joko mustalla tai valkoisella pehmusteella. Aurinkotuoli tekee terassista tai parvekkeesta kutsuvan ja kodikkaan lepopaikan. Osa valikoimamme aurinkotuoleista on kokoon taitettavia, joten niiden säilytys on helppoa pienessäkin tilassa. Pieneen tilaan mahtuvat tuolit on helppo ottaa mukaan vaikkapa telttaretkelle, rannalle tai puutarhaan puun alle. Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Kesä ei ole enää kaukana ja hankkimalla aurinkotuolin Trademaxilta olet vielä lähempänä aurinkoa ja lämpöä. Puun ja kankaan yhdistelmä on ajaton klassikko, joka sopii hyvin myös moderniin sisustukseen. Valikoimassamme on myös metallisia aurinkotuoleja ja tuoleihin sopivia istuinpehmusteita. Meiltä löydät etsimäsi. 

Kesäillan viilentyessä on mukava kietoutua lämpimään peittoon. Valitse terassituoliin muuhun sisustukseen ja kalustukseen sopiva torkkupeite laajasta valikoimastamme. 

Aurinkotuolissa voit viettää ansaitsemiasi rentoja hetkiä kirjaa lukien, käsitöitä tehden tai vaikka torkkuen. Terassituoliin on mukava istahtaa hengähtämään hetkeksi arjen pyörityksenkin keskellä.

Kaikkea parempaan kesään – Tervetuloa Trademaxille!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Muoto
Toiminto
Säädettävä
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja