Wickerworks Countess Tuoli

Luonnonharmaa

Tuotenumero: 526975
Määrä
2

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys49 cm
Pituus49 cm
Korkeus97 cm
Syvyys60 cm
Materiaali
MateriaaliPolyrottinki
Yleistä
SarjaWickerworks Countess
Värin nimiLuonnonharmaa
Väri
TyyliMaalaishenkinen
UlkonäköLuonnonrottinki

Tuotetiedot

Wickerworks on kaunis luonnonrottingista valmistettujen istuinkalusteiden sarja. Kaikki tuolit ovat käsintehtyjä ja sen vuoksi uniikkeja. Rottinki on kauniin vaaleaa, joten se sopii yhdistettäväksi erityisesti Halifax- ja Greenface-sarjojemme huonekaluihin. Rottinkikalusteet ovat tällä hetkellä erittäin suosittuja, joka ei ole mikään ihme, sillä se tuo lämpimän ja yhtenäisen tunnelman kotiin. Tuolit ovat vankkoja ja mukavia istua. Wickerworks on valmistettu korkealaatuisesta rottingista, joka kestää vuosia käytössä.

Wickerworks Countess ruokatuoli on aidosta luonnonrottingista valmistettu tuoli. Countess ruokatuolilla istut mukavasti ja pitkään nauttimassa hyvästä päivällisestä.  

Tuotetiedot
Wickerworks huonekalusarja koostuu käsintehdyistä tuoleista ja lepotuoleista, jotka ovat valmistettu aidosta luonnonrottingista. Rottinkikalusteet ovat valmistettu kauniista luonnonharmaasta rottingista, joka säilyttää kauniin värinsä vuosi toisensa jälkeen. Suosittelemme käyttämään luonnonrottingista valmistettuja kalusteita ainoastaan sisätiloissa tai lasitetulla terassilla, sillä materiaali on arka kosteudelle.  

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00