Hillerstorp Hemsö Tuoli

Luonnonrottinki

Tuotenumero: 131304
Määrä
2

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys45 cm
Korkeus100 cm
Syvyys63 cm
Istuinsyvyys41 cm
Istuinkorkeus48 cm
Materiaali
MateriaaliLuonnonrottinki
Yleistä
TuotemerkkiHillerstorp
SarjaColt
Värin nimiValkoinen
Väri
TyyliMaalaishenkinenMerihenkinen
SäädettäväEi
UlkonäköLuonnonrottinki

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Kuvaus
Hemsö on kaunis kuultovalkoinen luonnonrottingista valmisettu tuoli. Tuoli sopii mainiosti rustiikkiseen ruokapöytään yhdistettäväksi. Luonnonrottinkinen Hemsö tuoli soveltuu käytettäväksi sisätiloissa.  

Mitat
Leveyd: 45 cm
Syvyys: 63 cm
Korkeus: 100 cm  

Tekniset tiedot
Väri: Kuultovalkoinen
Materiaali: Luonnonrottinki, FSC-merkitty mänty 

Luonnonrottinki
Luonnonrottinki on aito luonnonmateriaali. Materiaalin väri ja ominaisuudet tuovat huonekalulle luonnetta ja yksilöllisyyttä, joten samoissa huonekaluissa saattaa olla joitain eroja. Luonnonrottinki haalistuu suorassa auringonvalossa, mutta se ei tarkoita että huonekalu muuttuu rumaksi, päinvastoin! Luonnonrottingista valmistettu huonekalu muuttuu kauniimmaksi vanhetessaan. Huomioi, että luonnonrottinkiset huonekalut ovat tarkoitettu sisätiloissa käytettäväksi. Hoito-ohjeet ovat yksinkertaiset: harjaa pehmeäharjaksisella harjalla ja pyyhi kostealla liinalla.   

FSC-merkitty mänty
Puukalusteidemme mänty on peräisin Pohjois-Ruotsin metsistä. Puusta valmistetaan kesäviä, kauniita ja toimivia ulkokalusteita Smålandissa. Puukalusteemme valmistetaan ruotsalaisella klassisella käsityöllä materiaalista, johon ei ole lisätty ympäristölle haitallisia aineita.

FSC! By buying products with the FSC label you are supporting the growth of responsible forest Management worldwide (Vastuullisen metsänhoidon merkki).  

Tuotemerkki

Hillerstorp

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00