Ruokatuoleja ulkokäyttöön

381 edullista tuotetta
Kampanja
Lajittelu

Trademaxilta saat edulliset ulkokäyttöön suunnitellut ruokatuolit. Niillä teet terassin tai parvekkeen ruokailuryhmästä tyylikkään ja kutsuvan. Valikoimastamme löytyy klassisia, moderneja ja ylellisiä, ulkokäyttöön tarkoitettuja ruokatuoleja. Ulkotuolien materiaalit ovat säänkestäviä ja monesti melkeinpä huoltovapaita – täydellisen ihanaa kesää! Jos terassillasi on jo täydellinen ruokailuryhmä, voit hankkia ulkotuolin, joka toimii kauniina ja näyttävänä yksityiskohtana. Lisäksi se on oiva lisäistuin, kun pöydän ympärille kokoontuu paljon ruokavieraita. Tee ulkotilasta viihtyisä ja kutsuva, niin omalle väelle kuin vieraillekin.

Ulkotuolit trendikkäistä materiaaleista

Onko sinulla vaikeuksia päättää mitä materiaalia ulkotuolien tulisi olla? Me autamme sinua valitsemaan – kannattaa satsata polyrottinkiin tai alumiiniin.

Polyrottinki

Polyrottinkiset ulkotilan ruokatuolit ovat trendikäs vaihtoehto sinulle, joka haluat luoda ulkotilaan ylellisen, boheemityylisen tunnelman. Polyrottinki on sekä ympäristöystävällinen että helppohoitoinen materiaali, sillä niihen hoitamiseen riittää pelkkä pyyhkiminen. Ulkotuolien hoitoon ei siis tarvitse käyttää loputtomasti aikaa. Valitse tuolisi oman makusi ja tyylisi mukaan. Ole avoin uusille ideoille ja sisusta terassi tai kuisti ulos tarkoitetuilla polyrottinkisilla ruokapöydäntuoleilla. Erilaisilla väriyhdistelmillä saat aikaan kutsuvan ja viihtyisän kokonaisuuden, jossa on luonnetta.

Alumiini

Trademaxin valikoimassa on valtavasti ulos tarkoitettuja, alumiinista valmistettuja ruokatuoleja. Alumiini on huoltovapaa materiaali, jota on helppo yhdistää tyylikkäästi muihin materiaaleihin. Meiltä löydät mm. alumiiniset ruokatuolit, joissa mustiin, eleettömiin alumiinijalkoihin on yhdistetty tekstiiliä.

Tyylikkäät ulkotilan ruokatuolit löydät mm. näissä neutraaleissa väreissä:

  • Valkoinen
  • Vaaleanharmaa
  • Musta


Anna terassille tai parvekkeelle kutsuva ilme hankkimalla sinne klassiset ruokatuolit, jotka henkivät tyyliä ja luksusta. Yhdistele huoletta tyyliltään erilaisia tuoleja. Meiltä Trademaxilta löydät paljon inspiraatiota!

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Pituus
Korkeus
Istumapaikkojen lukumäärä
Väri
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Toiminto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja