Riipputuolit

1Tuotteet
Käytetyimmät suodattimet:
Lajittelu

Tee riipputuolista terassin tai parvekkeen keskipiste ja paras paikka viettää rentoja lomapäiviä. Trademaxin valikoimasta löydät ihanat ja edulliset riipputuolit ulkotilaan. Täydellisen kesäkalusteen etsiminen on siis päättynyt! Valikoimamme riipputuolit on valmistettu polyrottingista, joka kestää säävaihteluja ja jonka voi säilyttää ulkona vuoden ympäri. Hanki uusi trendikäs riipputuoli ja anna kesän jatkua pitkään terassilla tai parvekkeella. Suo itsellesi hetki aikaa rentoutua riipputuolissa omien ajatuksien tai hyvän kirjan kanssa.

Ihanaa, kun kesä koittaa ja on aikaa viettää aurinkoisia päiviä terassilla ja puutarhassa. Nauti kesäelosta ihanassa riipputuolissa, jonka paikkaa on helppo vaihtaa tarpeen ja fiiliksen mukaan. Edulliset riipputuolimme on valmistettu polyrottingista, ja ovat lähes huoltovapaita. Pyyhit pölyn ja lian niistä helposti liinalla ja miedolla pesuaineella. Materiaali kestää pohjoisia sääolosuhteita, niin aurinkoa, kosteutta kuin pakkastakin.

Alumiinirunkoisia riipputuoleja löytyy seuraavissa klassisissa väreissä:

  • Valkoinen
  • Harmaa
  • Musta


Riipputuoli on erinomainen lisäistuin puutarhaan, terassille tai parvekkeelle. Upea riipputuoli tuo ulkotilaan näyttävyyttä. Ilmavan ja kevyen ulkonäkönsä ansiosta riipputuoli sopii hyvin ahtaaseenkin tilaan. Klassisessa, munanmuotoisessa tuolissa on miellyttävä istua ja viettää aikaa. Lisämukavuutta ja -pehmeyttä saat lisätyynyillä ja peitoilla.

Trademaxin valikoimassa on sadoittain erilaisia kesäkalusteita. Inspiroidu verkkokaupassamme ja tilaa suosikkisi jo tänään. Meillä on edullinen rahti ja 14 päivän palautusoikeus.

Valinta
Sarja
Hinta
Alkaen(€)
-
asti(€)
Pituus
Alkaen(cm)
-
asti(cm)
Väri
Leveys
Alkaen(cm)
-
asti(cm)