Gigant Pehmustelaatikko

Hiekka

-14%
Tuotenumero: 535449
Määrä
1

Tekniset tiedot

Mitat
Leveys150 cm
Pituus150 cm
Korkeus100.5 cm
Syvyys90 cm
Materiaali
MateriaaliPolyrottinkiTeräs
RunkoAlumiini
Yleistä
TuotemerkkiComfort Garden
SarjaGIGANT
Värin nimiHiekka
Väri
Vaatii kokoamisenKyllä
PinottavaEi
UlkonäköPolyrottinki

TuotetiedotNäytä oheistuotteet

Gigant on suuri ja tilava polyrottinkinen säilytyslaatikko, johon mahtuu useimmat istuintyynyistämme. Säilyttämällä istuintyynyjäsi säilytyslaatikossa säästyt niiden tarpeettomalta puhdistamiselta ja istuinpehmusteista on sinulle iloa pidempään. Gigant säilytyslaatikko on varustettu sisäpussilla, joka tekee säilytyslaatikosta täysin vedenpitävän. Laatikossa on kaksi pyörää ja kahva, jotka helpottavat laatikon siirtelyä. Pumpullisten saranoiden ansiota alapuolelta muovivahvisteisen kannen avaaminen ja sulkeminen sujuu helposti.

Haluatko istuinpehmusteidesi kestävän pidempään käytössä? 
- Säilytä istuinpehmusteitasi sisätiloissa tai säilytyslaatikossa kun ne eivät ole käytössä, jolloin säästyt niiden tarpeettomalta puhdistamiselta ja huoltamiselta. 
- Huomioi, että säilyttämällä istuinpehmusteet paikoillaan säätilasta huolimatta voivat ne homehtua.
- Me emme suosittele istuinpehmusteiden säilyttämistä säilytylaatikossa talviaikaan. Säilytä pehmusteet mieluiten sisätiloissa tai kuivassa ja hyvin ilmastoidussa tilassa talvella.  

Mitä on Polyrottinki?
Polyrottingista valmistettua kalustetta ei käytännössä tarvitse hoitaa millään lailla, sillä se on erittäin kestävä ulkokalustemateriaali. Polyrottinki on säänkestävää ja UV-suojattua, jolloin kalusteita voidaan pitää suorassa auringonvalossa. Polyrottinki ei kuivu ja halkeile, kuten luonnonmukaiset punontamateriaalit.

Tuotemerkki

Comfort Garden
Comfort Garden

Tarvitsetko apua?

Soita meille 075 325 1500

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua

Aukioloajat:

  • Maanantai - Perjantai
    klo 10:00 - 15:00
Asiakkaat, jotka katsoivat tätä tuotetta ostivat