Pressut & peitteet

148 kpl tuotetta
1136816(1).jpg

Melkein kaikki kodin omistajat tarvitsevat pressuja, ellei jopa useita. Pressut ja peitteet ovat tärkeitä, kun haluaa suojata tai peittää omaisuutta, jotta ne säilyvät paremmin vuosiksi eteenpäin. Iso pressu toimii myös hyvin suojana auringolle, säälle sekä tuulelle. Osta edulliset pressut ja peitteet Trademaxilta.

Onko pressuja monessa eri koossa?

Kyllä on. Meiltä löydät pieniä, suuria ja kaikkea siltä väliltä. Polkupyörän peittämiseen tarvitset pienemmän pressun, kun taas peräkärryyn taas suuremman, joten tarjoamme pressuja ja peitteitä monesta eri koosta.

Voiko pressun ostaa useammasta eri väristä?

Meiltä löydät eri värisiä pressuja toiveittesi mukaan. Tyylikäs ja käytännöllinen 4x8 metrin pressu esimerkiksi vihreänä. Jos haluat valkoisen, harmaan tai sinisen niin löydät myös ne valikoimastamme.

Mitä pakettiin sisältyy, jos ostaa 600g/m2 pressun?

Kaikki pressut toimitetaan vahvikerenkailla ja suojatuilla sivuilla. Pressut tuotetaan PVC päällysteisestä kankaasta, jotta se kestää vettä ja ei repeä. Ne suojaavat myös UV-säteilyltä sekä homeelta.

Mihin voin käyttää pressuja?

Pressut ovat käytännöllisiä monessa asiassa. Voit peittää erilaisia ajoneuvoja, ne suojaavat ulkona olevia kalusteita sateelta tai voit käyttää sellaista alustana ulkona. Pressun ostaminen on viisas idea, sillä et koskaan tiedä milloin sitä tarvitset.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä