Ruokailuryhmä ulos

3 975 kpl tuotetta
Kampanja
200-024(4).jpg

Nauti kesästä kokonaisvaltaisesti. Pihalle sijoitetun ruokailuryhmän ääressä vietät pitkiä ja rentoja ateriahetkiä. Trademaxilta löydät laajan valikoiman ruokailuryhmiä puutarhaan ja terassille. Jos tarvitset paikan useammalle ruokailijalle, voit vaivatta tilata lisää tuoleja ruokailuryhmiimme sisältyvien lisäksi. Ulkoruokailuryhmien toimittajia ovat mm. Hillerstorp ja Comfort Garden.

 

Jos pohdit millainen pöytä ja tuolit sopisivat terassillesi tai puutarhaasi, etkä oikein tiedä mikä näyttäisi hyvältä, älä huolehdi, sillä olemme koonneet verkkokauppaamme lukemattoman määrän tyylikkäitä ryhmiä, joista on helppo valita mieluinen. Trademaxin laajassa valikoimassa on vaihtoehtoja niin suureen kuin pienempäänkin ulkotilaan. Kalustemateriaaleissa on myös paljon valinnanvaraa.

Jos haluat yhdistellä pöytiä ja tuoleja oman makusi mukaan, on sekin helppoa. Valikoimissamme on eri tyylisiä pöytiä ja tuoleja, joista saa yhdisteltyä lukemattoman määrän erilaisia ruokailuryhmiä. Trademaxilta löydät ulkotilaan reilut ruokapöydät samoin kuin esimerkiksi parvekkeelle hyvin mahtuvat pienemmät café- ja parvekepöydät. Tuolivalikoimamme on myös laaja. Se sisältää erilaisia ruokapöydän ääreen sopivia tuoleja: pinottavia ja kasaan taitettavia tuoleja sekä säätötuoleja. Ruokailuryhmän suunnittelussa kannattaa huomioida mm. se kuinka monta henkilöä pöydän ääreen pitäisi mahduttaa, niin arkena kuin juhlankin aikaan. Jos perheesi ja ystäväpiirisi on suuri, ja pidät komeiden grillijuhlien järjestämisestä, kannattaa hankkia kookas pöytä ja useita tuoleja. Pinottavat tai kokoon taitettavat tuolit on helppo säilyttää pienessä tilassa silloin kun niitä ei tarvita. Suuren porukan kestitsemissä jatkettava pöytä voi osoittautua kaikkein toimivimmaksi ratkaisuksi.  

Pöydän koon ja tuolien lukumäärän lisäksi kannattaa miettiä myös hankittavien kalusteiden materiaaleja. Puukalusteet vaativat vuosittaista huoltoa ja luonnonrottinki on herkkä kosteudelle. Polyrottinki ja aintwood ovat helppohoitoisia ja kestäviä materiaaleja, jotka on suunniteltu kestämään säilytystä ulkona vuoden ympäri. Tällaiset kalusteet on kuitenkin hyvä suojata talven ajaksi esim. kalustesuojakankaalla ja varmistaa, etteivät kalusteet jää talven aikana suuren lumi- tai jääkuorman alle. Edulliset, valetusta polyrottingista valmistetut kalusteet ovat kokonaan muovia eikä niissä ole punotuille polyrottinkituotteille ominaista metallirukoa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Vedenkestävä
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Jatkettava
Muoto
Toiminto
Vuodekoko
Säädettävä
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Taitettava
Irrotettava kangas
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja