Puutarhapenkki & ulkopenkki

318 kpl tuotetta
1133382(1).jpg
Kampanja

Mukavat penkit ulkotilaan

Kun sää sallii, on mukava istahtaa viettämään aikaa puutarhapenkille. Sään ollessa hieman ikävämpi, näyttää Trademaxin istuinpenkki puutarhassa kuitenkin todella kauniilta. Puutarhapenkillä on mukava nauttia kuppi kahvia ja seurata vaikkapa lasten leikkejä. Trademaxin valikoimista valitset aina sopivan ja kauniin penkin puutarhaan tai pihalle. Meiltä löydät edullisten penkkien lisäksi myös niiden kanssa yhteensopivat pöydät.

Mistä materiaalista valmistettuja penkkejä teiltä löytyy?

On olemassa paljon eri materiaaleja, joista valita. Trademaxilta löydät eri puumateriaaleista valmistettuja penkkejä, esimerkiksi mänty, akaasia ja eukalyptus. Valikoimassamme on myös edullisia, alumiinista ja muista metalleista valmistettuja puutarhapenkkejä. Rottinki ja muovi ovat myös varteenotettavia materiaalivaihtoehtoja.

Pitäisikö valita edullinen penkki, jossa on selkänoja?

Se on hieman makuasia, ja riippuu siitä, millaiseen käyttöön penkkiä olet hankkimassa. Jos hankit penkkiä lähinnä siksi, että siihen voi laittaa tavaroita tai että lapset käyttävät sitä leikkeihinsä, saattaa selkänojaton penkki olla hyvinkin toimiva vaihtoehto. Jos taas penkissä on tarkoitus istuskella mukavasti, mahdollistaa selkänojallinen penkki sen selkänojatonta paremmin. Monien mielestä selkänojallinen penkki näyttää kauniimmalta. Makuasioista ei voi kiistellä!

Miten huolehdin puutarhapenkistäni parhaiten?

Käsittelemättömästä puusta valmistettu penkki vaatii öljyämistä. Maalatut penkit taas tulee maalata uudelleen joidenkin vuosien päästä. Muovinen penkki on helppo puhdistaa pyyhkimällä pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineella. Samoin metallipenkki. Mistä materiaalista puutarhapenkkisi sitten onkaan valmistettu, säilyy se talven ajan parhaiten suojassa sateelta ja pakkaselta esimerkiksi sisätiloissa tai varastossa.

Onko olemassa yhdistelmiä, joissa penkki ja pöytä olisivat yhdessä?

Valikoimassamme on erilaisia piknikpöytiä, joissa on kiinteät penkit. Meiltä löydät myös laajan valikoiman ulkopöytiä, jotka sopivat yhteen myymiemme puutarhapenkkien kanssa. Kokoa pöydästä ja penkeistä viihtyisä kokonaisuus, jonka ympärillä voit kokoontua perheen ja ystävien kanssa viettämään kahvihetkiä tai grilli-iltoja lämpiminä kesäpäivinä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Nostettava ja laskettava
Säilytys
Vedenkestävä
Pestävä
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tuolien lukumäärä
Henkilöiden lukumäärä
Muoto
Säädettävä
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Irrotettava kangas
Taitettava
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja