Hattuhylly

96 kpl tuotetta
1872652(7).jpg
Kampanja
Hattuhyllyllä on nykyään monia tehtäviä, vaikka sen nimi viittaakin hattuihin. Eteinen on usein se tila, joka tervehtii sinua ensimmäisenä, kun astut sisään. Se on kätevä paikka kaikille niille tavaroille, jotka haluat ottaa mukaasi, kun lähdet ulos. Löydä oma suosikkisi laajasta hattuhyllyvalikoimastamme.

Tyylikkäällä hattuhyllyllä lisätilaa eteiseen

Miten valitsen hattuhyllyn?

On tietenkin tärkeää, että hattuhylly näyttää hyvältä ja sopii muuhun sisustukseen. Mieti kuitenkin myös, mitä varten haluat hattuhyllyn, mitä tavaroita siinä on tarkoitus säilyttää. On kätevää, että hattuhyllyssä on sekä vaatetanko että koukkuja, jotta voit ripustaa siihen erilaisia vaatekappaleita. Varmista myös, että sinulla on tarpeeksi tilaa lapasille, pipoille, huiveille ja muille tavallisesti käyttämillesi tavaroille.

Mihin sijoitan hattuhyllyni?

Hattuhyllyllä on itsestään selvä paikkansa eteisessä, mutta se voi olla käytännöllinen kaluste myös kylpyhuoneessa, pesuhuoneessa ja lastenhuoneessa.

Mitä on otettava huomioon hattuhyllyä asennettaessa?

Hattuhyllyä asennettaessa on helppo unohtaa, että se ei saa olla minkään oven tiellä. Varmista, että kaikki lähistöllä olevat ovet voidaan avata kunnolla, myös silloin, kun hattuhylly on paikallaan. Varmista myös, että valitset tarpeeksi pitkät ruuvit, jotta voit kiinnittää hattuhyllyn seinään. Hyllyn pitäisi kestää paljon tavaraa ja myös sitä, että joku nojaa siihen.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja