Hyllytaso & hyllynkannatin

194 kpl tuotetta
509778.jpg
Kampanja

Hyllyjen hankkiminen on itsessään pientä tiedettä. Vaihtoehtoja on niin paljon, että niiden katsominen voi lamaannuttaa. Meillä Trademaxillakin on valtava valikoima hyllyjä, hyllylevyjä ja hyllynkannattimia. Ymmärrämme siis hyvin, että valinnan tekeminen on vaikeaa. Seuraavassa on muutamia yleisiä kysymyksiä, joiden vastaukset voivat auttaa hieman valintojen tekemisessä.

Luo lisätilaa hyllyillä ja hyllytelineillä

Pitäisikö hyllyn olla seinällä vai lattialla?

Valinta seinälle kiinnitettävän tai lattialla seisovan hyllyn välillä perustuu kahteen eri näkökohtaan: kykyyn kiinnittää painavia esineitä seinään ja käytettävissä olevaan lattiatilaan. Jos sinulla on paljon lattiatilaa, on helpointa hankkia hyllyt, jotka seisovat lattialla. Jos kuitenkin haluat säästää tilaa, seinään kiinnitettävät hyllyt ovat kätevimpiä. Mutta tällöin sinun on tiedettävä, ovatko seinät tarpeeksi kestävät ja voiko niihin asentaa painavia hyllyjä.

Miten kiinnitän hyllytelineen seinään?

Ensin on selvitettävä, mistä materiaalista seinät on tehty. Jos kyseessä on tiili tai betoni, sinun on porattava reiät betoniporakoneella ja asetettava reikiin oikeat proput ja ruuvit. Jos kyseessä on kipsilevy, sinun on selvitettävä, missä seinäpalkit ovat, ja ruuvattava kannattimet niihin. Sinun on kuitenkin aina varmistettava, ettei seinissä, joihin haluat ruuvata, ole sähköjohtoja tai vesiputkia. Varmuuden vuoksi kannattaa kutsua paikalle ammattimies.

Olisivatko tammihyllyt hyvät?

Tammihyllyt toimivat erinomaisesti. Tammi on tyylikäs ja ylellinen materiaali, joka kestää käytössä monia vuosia.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja