Maustehylly & mausteteline

10 kpl tuotetta
2022917(4).jpg
Kampanja

Ruoanlaitto ei ole mahdollista ilman mausteita, olitpa sitten vain suolaa ja pippuria käyttävä tai laajaan makupalettiin pyrkivä kokki. Maustehyllyssä tai maustetelineessä mausteet ovat aina käden ulottuvilla. Valitse väriltään ja malliltaan sopivin hylly mausteille laajasta maustehyllyjen valikoimasta.

Kaikki maailman maut käden ulottuvilla maustehyllyllä

Mitä minun tulisi ottaa huomioon maustehyllyä valitessani?

Haluat tietenkin, että kaikille mausteille on tarpeeksi tilaa, joten valitse tarpeeksi iso maustehylly. Valitse maustehylly korkeimman maustepurkin tai suurimpien siinä säilytettävien pullojen korkeuden mukaan. Mieti myös, pitääkö maustehyllyssäsi olla paikka muullekin kuin vain mausteille.

Missä on paras paikka maustehyllylle?

Maustehyllyn pitäminen lähellä liettä ja keittiötasoa on optimaalista. On hyvä, jos maustevarasto on mahdollista sijoittaa ruoanlaittopaikan yläpuolelle tai viereen. Pääasia on, että maustehylly tai -teline on lähellä ja helppo käyttää.

Voinko säilyttää maustehyllyssäni muita tavaroita kuin pelkkiä mausteita?

Tietysti maustehyllyssä voi olla mausteiden lisäksi muutakin, on jopa mukavaa asetella maustepurkkien väliin esimerkiksi mortteli, öljypullo tai pieni kasvi. Miksipä ei voisi olla vaikka useita maustehyllyjä, yksi kuivatuille mausteille ja toinen tuoreille mausteille? Voit myös valita maustehyllyn, jossa voi säilyttää lisäksi kuppeja, purkkeja tai viinipulloja. Maustehyllyn alla oleviin koukkuihin voit ripustaa pyyhkeet ja pannulaput.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja