Tauluhylly

5 kpl tuotetta
Kampanja
1473795(1).jpg

Jos haluat muunnella sisustusta ja vaihtaa tauluja tai kuvia mielialan mukaan, valitse niille taululistat. Kun seinälläsi on tauluhylly, voit laittaa esille juuri sitä, mitä haluat ja muuttaa taulujen paikkaa vaikkapa päivittäin. Taululistalle voit laittaa esille suuria tai pieniä kuvia, esineitä tai mitä tahansa haluat. Sinun ei tarvitse enää ikinä hakata seinään uusia nauloja tai koukkuja, joista seinään tulee aina vain lisää reikiä. Taululistat toimivat yhtä hyvin esimerkiksi keittiössä keittokirjoille. Voit asentaa useita listoja vierekkäin ja luoda seinälle yhtenäisen tauluhyllyn maalauksia tai kirjoja varten.

Taululistojen ja -hyllyjen avulla sisustaminen on yksinkertaista ja tyylikästä

 Miten kiinnitän taululistan seinään?

Taululista kiinnitetään seinään ruuveilla. Hyllyn takana ruuvinreiät seinään kiinnittämistä varten tai ns. avaimenreiät, joiden avulla hyllyn saa ripustettua ruuveihin. Ruuvaa lista seinään haluamallesi korkeudelle ja varmista, että se on vaakasuorassa. Jos sinulla on kipsilevyseinät, muista käyttää erityisiä kipsilevyruuveja tai -ankkureita, jotta kiinnitys onnistuu hyvin.

Minkä värisiä tauluhyllyjä on saatavilla?

Taululistoja on saatavana valkoisena ja mustana. On makuasia, haluatko mustalla listalla kontrastia vaaleaan seinään vai haluatko listan sulautuvan seinän väriin.

Minkä pituisia taululistat ovat?

Jos haluat yksittäisen pitkän tauluhyllyn, on niitä saatavana 150 c ja 110 cm pituisina. Jos haluat useita lyhyempiä listoja, niitä on saatavana pareittain 60 cm pituisina. Mittaa kotona, minkä verran sinulla on tilaa, ja yhdistele eri pituuksia omien mieltymyksiesi mukaan.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja