Kulmakaappi

22 kpl tuotetta
1387550(1).jpg
Kampanja

Mitkä ovat kulmakaapin edut verrattuna muihin kaappeihin?

Voit käyttää huoneen tilaa paremmin kulmakaapilla ja kulmakaappi on myös osittain syvempi keskellä verrattuna tavalliseen kaappiin. Näin voit tehdä siitä optimaalisen säilytyspaikan isommille tavaroille. Kulmakaappi voi myös olla tyylikäs sisustuselementti, joka pehmentää huonetta tavalla mihin tavalliset kaapit eivät pysyt.

Mitä minun pitää miettiä, kun valitsen kulmakaappia?

Mieti kuinka paljon säilytystilaa tarvitset kulmakaappiisi ja valitse tarpeeksi suuri, jotta saat kaikki tavarasi mahtumaan. Ehkäpä siitä vielä astetta isompi mahdollisille uusille tavaroille. Yksi asia on varmaa ja se on, että tulee aina uusia tavaroita, jotka kaipaavat säilytystä.

Kuinka saan kulmakaappini sopimaan huoneeseen?

Valitse kulmakaappi, joka on samaa tai melkein samaa väriä ja materiaalia, kuin muu sisustus. Mutta mieti myös, jos mieluummin haluat ett kulmakaappisi luo kontrastin ja näkyy selvästi muun sisustuksen ympäröimänä. Seuraa myös muiden kalusteiden linjaa, eli luo yhtenäinen taso läpi sisustuksen.

Asun vanhemmassa talossa ja kulmat eivät aina ole suora, mitä teen?

Ei haittaa, vaikka kulmat eivät ole suorassa. Voit helposti kiinnittää ohuen puulistan tai palan huonekalutassua kaapin taakse kompensoimaan vinoa kulmaa.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja