Tammivitriini

50 kpl tuotetta
104c423175203d97fecef16a0df45a9c5f7f9b06.jpg
Kampanja
  • Tammi
Vitriinikaappi on tyylikäs huonekalu. Sana vitriini tulee ranskankielisestä sanasta, joka tarkoittaa lasilevyä, ja vitriinikaapin määritelmä on, että siinä on lasista tai lasilevyistä valmistetut ovet. On tavallista, että keittiössä on vitriinikaappi kauniiden posliiniesineiden säilyttämistä varten. Se on hyvä sovittaa tyylikkäästi keittiön muuhun sisustukseen sopivaksi. Jos sinulla on esimerkiksi tamminen sisustus, tamminen vitriinikaappi on näyttävä yksityiskohta.

Mihin lasikaappia kannattaa käyttää?

Vitriinissä voi säilyttää kaikenlaista. Monet ihmiset käyttävät vitriinikaappia hienojen lasi- ja koriste-esineiden säilyttämiseen. Voit myös sijoittaa vitriinin olohuoneeseesi ja ehkä tehdä siitä ylimääräisen kirjahyllyn lempikirjoillesi. Tai miksi et käyttäisi kaappia ylimääräisenä säilytystilana ja säilyttäisi siinä vaikkapa kauniita neuleita ja muita tekstiileitä? Vitriinikaapissa voit esitellä kauniisti myös erilaisia keräilemiäsi esineitä ja kokoelmia.

Miten minun pitäisi sovittaa vitriinikaappi muuhun sisustukseeni?

Monet vitriinit ovat osa huonekalusarjoja, joten voit ostaa samantyylisiä kirjahyllyjä tai tasoja. Lasikaappi on myös loistava kaluste sijoitettavaksi yksinään keskelle seinää. Jos sinulla on esimerkiksi tammihuonekaluja, sopii tamminen kaappi hyvin muun huoneen tyyliin.

Voinko ostaa Trademaxilta vitriinikaappeja?

Kyllä, voit ostaa meiltä erivärisiä ja erityylisiä vitriinikaappeja, kuten tammensävyisiä, valkolakattuja ja mustia vitriinikaappeja. Meillä on paljon erikorkuisia ja -levyisiä vitriinejä. Jos haluat ostaa maalatun vitriinin, löydät senkin meiltä.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Valaistus
Tyyli
Ulkonäkö (1)
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja