Kenkähylly

227 kpl tuotetta
1266601(1).jpg
Kampanja
Oletko kyllästynyt siihen, että tulet kotiin ja kompastut eteiseen kasaantuneisiin kenkiin? Sinun ei tarvitse edes hankkia lapsia kokeaksesi sen. Voit jopa elää sinkkuna ja omistaa vain kaksi paria kenkiä - ja silti kompastua toiseen pariin eteisessä, jos olet väsynyt ja kun on pimeää. Tarvitset kenkätelineen. Meillä Trademaxilla on laaja valikoima kenkätelineitä, kenkähyllyjä ja muita kenkien säilytysratkaisuja, joiden avulla saat kaaokseen järjestystä.

Kenkätelineen avulla eteinen kuntoon

Miten monta kenkää mahtuu kenkätelineeseen?

Kenkätelineitä on erikokoisia. Jos sinulla on vain yksi pari kenkiä, joille on varattava oma paikkansa eteisessä, voit tyytyä yksinkertaiseen pieneen hyllyyn, joka voidaan sijoittaa aivan oven viereen. Jos taas sinulla on suuri perhe, jossa kaikilla on taipumus omistaa monenlaisia kenkiä, saatat joutua luovuttamaan kokonaisen eteisen seinän kenkäkaapille, jossa on monta lokeroa. Trademaxilta löydät tarvitsemasi ja tarpeidesi mukaisen kenkien säilytysjärjestelmän.

Onko minulla liikaa kenkiä yhteen kenkätelineeseen?

Jos sinun täytyy miettiä, niin luultavasti on. Mutta sen ei tarvitse olla ongelma. Kenkätelineet eivät ole ainoa tapa säilyttää kenkiä. Et luultavasti käytä kaikkia kenkiäsi päivittäin, joten voit varastoida joitakin kenkiä muilla tavoin.

Millaisesta materiaalista kenkäteline on tehty?

Kenkätelineitä on saatavana monista eri materiaaleista valmistettuina. Puu ja kromi ovat yleisiä. Mutta myös valurautaa ja muita metalleja löytyy.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Tyyppi
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja