Säilytyskorit

87 kpl tuotetta
607058(3).jpg
Kampanja
Suositut suodatukset

Säilytystilaa ei voi koskaan olla liikaa. Eri tyylisiin ja kokoisiin säilytyskoreihin on helppo säilöä pienet esineet, ja niitä voi käyttää kodin kaikissa huoneissa. Tule tutustumaan valikoimaamme ja valitse suosikkisi osoitteessa trademax.fi!

Sopivatko säilytyskorit kylpyhuoneeseen?

Tietenkin. Säilytyskorit sopivat kylpyhuoneeseen erinomaisesti. Koreissa voit säilyttää niin vessapaperia, pesuaineita kuin hygieniatarvikkeitakin. Hanki mielellään pestäviä, esimerkiksi kankaasta valmistettuja koreja, tai koreja, jotka on muuten helppo puhdistaa ja kuivata.

Mitä lastenhuoneen säilytykseen liittyen kannattaa huomioida?

Lastenhuone on monesti täynnä kaikkea leikkikaluista ja pehmoeläimistä pieniin esineisiin ja aarteisiin sekä kaikenlaisiin askartelutarvikkeisiin. Erikokoisiin säilytyskoreihin saa piiloon sitä sun tätä, ja sekainen lastenhuone muuttuu pian siistiksi. Huomioi lasten koreja valitessasi, että ne ovat lasten käyttöön sopivia ilman teräviä reunoja tai nauhoja, jotka voivat takertua kiinni.

Miten säilytyskoreja puhdistetaan?

Se riippuu materiaalista. Osassa kangaskoreja on irrotettava päällinen, jonka voi pestä koneessa. Kun taas pahviset tai luonnonmateriaaleista valmistetut säilytyslaatikot voi puhdistaa imuroimalla tai liinalla pyyhkimällä.

Miten ostan säilytyskorit netistä?

Meiltä löydät laajan valikoiman tyylikkäitä, käytännöllisiä ja laadukkaita säilytyskoreja edullisesti. Lisäksi olemme tehneet netistä ostamisesta entistäkin helpompaa. Osta uudet säilytyskorit eteiseen, kylpyhuoneeseen ja kaikkiin muihinkin kodin tiloihin - aina edullisesti ja mukavasti Trademaxilta.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Sarja
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Kampanja
Ulkonäkö
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä
Kampanja