Halkokori

13 kpl tuotetta
1417767(1).jpg

Jos sinulla on mahdollisuus nauttia takkatulesta, tarvitset myös kauniin ja käytännöllisen puukorin. Puu on kaunista jo itsessään, ja kun se sijoitetaan puukoriin, siitä tulee kotiisi mukava koristeellinen yksityiskohta. Puukori hellan tai takan vieressä on myös käytännöllinen tapa säilyttää ja kuljettaa puita.

Kaunis puukori takan viereen

Miksi minun pitäisi hankkia puukori?

Jos sinulla on hella tai takka, tarvitset kuivaa polttopuuta. Polttopuukoria käytetään polttopuutelineenä, mutta se on kätevä myös silloin, kun polttopuita tarvitsee hakea lisää. Siksi puukoreissa on usein kahvat. Kaunis puukori on täydellinen puuteline, koska se on myös tunnelmallinen ja koristeellinen sisustuksen yksityiskohta.

Pitäisikö puukorin olla punottu?

Useimmat puukorit ovat punottuja, mutta niiden ei tarvitse olla. Yksi syy puukorin punomiseen on se, että näin ilma kiertää puun ympärillä ja auttaa pitämään sen kuivana. Puu, joka on ollut puuvajassa, voi olla hieman kosteaa, mutta jos sinulla on jo täysin kuivaa puuta, voit valita esimerkiksi nahasta valmistetun puutelineen.

Mihin voin sijoittaa puukorini?

Kaunis polttopuukori sopii hyvin lattialle hellan tai takan vieressä. Sen ei tarvitse olla kovin suuri, mutta on hyvä, jos siihen mahtuu tarpeeksi puita yhtä polttokertaa varten. Jos tilaa on vähän, voit säilyttää puukoria varastossa, kunnes on aika tehdä tuli, ja näin kuivaa puuta on helppo saada.

Valinta
Lajittelu (Suosituimmat)
Tuotemerkki
Leveys
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Pituus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Korkeus
Aloituspiste(cm)
Päämäärä(cm)
Väri
Materiaalityyppi
Muoto
Tyyli
Ulkonäkö
Hinta
Aloituspiste(€)
Päämäärä(€)
Toimitus arviolta 10 arkipäivässä